HATAYLI İŞ ADAMI BÜYÜK BİR BAŞARIYA İMZA ATTI googlepng

Hataylı işadamı Tekin Urhan'ın firması büyük bir projeye imza atarak, Irak Demiryolları için ürettiği vagonların lk teslimatını törenle gerçekleştirdi..

Hataylı işadamı Tekin Urhan'ın Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı Cryocan firması, büyük bir projeye imza atarak, Irak Demiryolları için  ürettikleri vagonların ilk teslimatını yaptı. Vagon üretiminin ilk teslimatı Kocaeli'nde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın da katıldığı törenle gerçekleştirildi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Irak Demiryolları için üretilen vagon tankları yolcu etmeden önce tesisi gezdi ve hemşehrimiz işadamı Tekin Urhan'ı başarılarından dolayı kutladı.     Cryocan Firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Hataylı işadamı Tekin Urhan, Bakan Varank'a yaptığı sunumda, 10 yıldır Dilovası'nda kriyojenik ve basınçlı kaplar imal ettiklerini belirterek, ürünlerin likit sanayi gazlarının depolanmasında kullanıldığını, tasarımın, Ar-Ge ve üretimi tamamen Dilovası'ndaki tesislerde gerçekleştirdiklerini söyledi. Irak'ın toplam 2 bin vagon tankla petrol taşımacılığını demir yoluna kaydırmayı planladığı bilgisini veren Urhan konuşmasını şöyle sürdürdü: "Irak Demiryolları şu anda petrol taşımacılığını kara yolundan demir yoluna kaydırmak üzere bir proje yürütüyor. Irak Demiryolları bu projede yoluna Cryocan ile yürümeye karar verdi. Şu anda 50 tankın ilkini gönderiyoruz. 400 adede kadar devam edecek bu üretim. 2022 yılının sonuna kadar teslimatlarımız devam edecek." Urhan, Irak Demiryolları için üretilecek 400 vagon tanktan üretimi tamamlanan 50'sinin sevkiyatına başlandığını dile getirdi ve 2021 sonuna kadar 100 tank vagonun daha üretimini tamamlayarak Irak'a teslim etmeyi hedeflediklerini açıkladı.     Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, fabrikayı gezerek, firmanın yönetim kurulu başkanı Tekin Urhan'dan bilgi aldı ve daha sonra üretim tesislerini gezerek, üretimi tamamlanan vagon tanklarını inceledi.  Irak'a gönderilmek üzere tırlara yüklenerek yola çıkan ilk vagonları uğurlayan Varank,  Gebze 'de 2009'da kurulan Cryocan'ın yüzde 70 büyüme ortalamasıyla Türkiye'nin en hızlı büyüyen firmaları arasına girdiğini söyledi.  
HATAYLI İŞ ADAMI BÜYÜK BİR BAŞARIYA İMZA ATTI haberi 20 Şubat 2021 13:57 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay / Hatay Merkez muhabirimiz Mehmet Katırcıoğlu tarafından  148 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
HATAYLI İŞ ADAMI BÜYÜK BİR BAŞARIYA İMZA ATTI haberi, Hatay Hatay Merkez Yerel Haberleri Hatay ili Hatay Merkez ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 148 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
HATAYLI+İŞ+ADAMI+BÜYÜK+BİR+BAŞARIYA+İMZA+ATTI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
HATAYLI İŞ ADAMI BÜYÜK BİR BAŞARIYA İMZA ATTI Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 26 Nisan 2024 Cuma 19:33 https://firmarehberim.com/haber/yerel/cryocan-firmasi-turkiyenin-en-hizli-buyuyen-firmalari-arasinda-235604 #HATAYLI #İŞ #ADAMI #BÜYÜK #BİR #BAŞARIYA #İMZA #ATTI #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #HATAYLIİŞ #İŞADAMI #ADAMIBÜYÜK #BÜYÜKBİR #BİRBAŞARIYA #BAŞARIYAİMZA #İMZAATTI #HATAYLIİŞADAMIBÜYÜKBİRBAŞARIYAİMZAATTI #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Hatayli İş Adami Büyük Bir Başariya İmza Atti Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Hatayli İş Adami Büyük Bir Başariya İmza Atti için Sıkça Sorulan Sorular
Hatayli İş Adami Büyük Bir Başariya İmza Atti En Gücel Haberler
Hatayli İş Adami Büyük Bir Başariya İmza Atti Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Hatayli İş Adami Büyük Bir Başariya İmza Atti Firma Rehberi Nerde?
Hatayli İş Adami Büyük Bir Başariya İmza Atti Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Hatayli İş Adami Büyük Bir Başariya İmza Atti Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Hatayli İş Adami Büyük Bir Başariya İmza Atti En Popüler Haber Listesi Nerede?
Hatayli İş Adami Büyük Bir Başariya İmza Atti Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Hatayli İş Adami Büyük Bir Başariya İmza Atti İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Hatayli İş Adami Büyük Bir Başariya İmza Atti Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Hatayli İş Adami Büyük Bir Başariya İmza Atti Son Güncellemeleri Neler?
Hatayli İş Adami Büyük Bir Başariya İmza Atti Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Hatayli İş Adami Büyük Bir Başariya İmza Atti Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Hatayli İş Adami Büyük Bir Başariya İmza Atti Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?