Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları googlepng

   
 
 Cumhuriyetimizin 89. kuruluş yıl dönümü kutlamaları  Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı.
                                   

 
 
      
Cumhuriyet+Bayramı+Kutlamaları+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Atatürk Anıtı’nda düzenlenen törende, Hatay Vali Vekilimiz Sayın Kadim Doğan, Garnizon Komutanı Piyade Kurmay Albay Hasan Polat, Antakya Belediye Başkan Vekili Serdar Güven anıta çelenk sundu, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.  Anıt Şeref Defteri’ni imzalayan Vali Vekili Doğan deftere şunları yazdı:  Aziz Atam, Cumhuriyetin ilan edilişinin 89. yıl dönümünü gurur ve heyecanla kutladığımız bugün huzurunuzdayız. Millet olarak görevimiz, bizlere emanet ettiğiniz Cumhuriyeti korumak ve her alanda daha da yüceltmektir. Ebediyen yaşayacak Türkiye Cumhuriyetini muasır medeniyetlerin ötesine taşımanın azim ve kararlılığı içerisindeyiz. Bu konudaki en büyük güvencemiz, birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde yaşamanın önemini kavramış yüce milletimizdir.Ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütün olan demokratik, laik ve çağdaş kimliğiyle geliştirip yücelttiğiniz Cumhuriyetin, ülkemize ve Hatay’a kazandırdıklarının bilinciyle ülkemizin daha çok kalkınması ve gelişmesi için var olan gücümüzle çalışıyoruz. Cumhuriyet Bayramı’nda millet olarak aziz hatıranız önünde saygıyla eğiliyor, minnet duygularımızla birlikte şükranlarımızı sunuyoruz. Ruhunuz şad olsun.’  Daha sonra Antakya Şehitliği’ne geçilerek çelenk sunuldu, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu ve şehitler için saygı atışı yapıldı. Törene katılanların şehitliği gezerek, şehit yakınlarına baş sağlığı dilemesinin ardından İl Müftüsü Mustafa Sinanoğlu şehitler için dua etti.  Törenlere, Hatay Milletvekili Hasan Akgöl, kurum müdürleri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, şehit ve gazi dernekleri temsilcileri katıldı.  .
Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları haberi 30 Ekim 2012 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  22094 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 22094 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Cumhuriyet+Bayramı+Kutlamaları+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 19 Mayıs 2024 Pazar 05:29 https://firmarehberim.com/haber/yerel/cumhuriyet-bayrami-kutlamalari--14436?id=14436&sayfa=2 #Cumhuriyet #Bayramı #Kutlamaları #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #CumhuriyetBayramı #BayramıKutlamaları #CumhuriyetBayramıKutlamaları #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

YENİ KİMLİK KARTI OLMAYANLAR BANKAYA GİREMEYECEK

Yeni kimlik kartı bulunmayan vatandaşlar banka işlemlerini bankadan yapamayacak.

| 03 Ocak 2023 15:16
MKÜ Hastanesinde Devir Teslim Töreni

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devir teslim töreni düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Veysel Eren ve Rektör Yardımcısi Prof. Dr. Erhan Yengil’in katıldığı törenle hastane yönetiminde görev devir teslim töreni yapıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Ocak 2023 14:32
Medeniyetler Korosu Seçmeleri 15 Ocak’ta Yapılacak

Özelde Şehrimizin genelde Ülkemizin gururu olan Antakya Medeniyetler Korosu yeni dönemde bünyesine katacak gönüllü,seyahat engeli olmayan yetenekli sesler ve müzisyenler arıyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 03 Ocak 2023 13:49
Antakya Ticaret Borsası Kıbrıs Ziyareti

Antakya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Celal Mursaloglu, Meclis Başkanı Ünal Çolakoğlu ve Meclis Üyeleri, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a ikili görüşme yapmak üzere makamında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Ocak 2023 13:10
HATAY’DA BİR İLK Çocuk Nöroloji Kliniği Açıldı

Çocuk Nörolojisi Doçent Doktoru Yılmaz Akbaş'ın, çocuk nöroloji kliniği Antakya'da hizmete açıldı. Serinyol Mahallesinde bulunan kliniğin açılışında meslektaşları, Doç. Dr. Yılmaz Akbaş'ın önemli gününde yanında yer aldılar. Meslektaşları, gerçekleşen kurdele kesiminin ardından Yılmaz Akbaş'a başarı dileklerinde bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 03 Ocak 2023 12:57
Kış Çayının Tamda Zamanı

Havaların soğuması ile birlikte artış yaşanan Grip ve Nezle için doğal zırh olarak bilinen kış çayının tamda zamanı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 19:30
By Hakan Çankır Kuyumculuk Açıldı

Hatay’ın tanınmış simalarından Hakan Çankır’ın işletmeciliğini yaptığı “By Hakan Çankır Kuyumculuk” Antakya’da hizmete başladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 18:41
YAŞ MEYVE SEBZE İHRACATININ YÜZDE 49’U AKDENİZ’DEN

Akdeniz Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Gürüz, Türkiye geneli sektör ihracatının ekim ayında 239,2 milyon dolara ulaştığını, Birlik olarak bu performansa yüzde 49 oranında destek verdiklerini açıkladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 18:14
HATAYSPOR KADIN TAKIMINI DESTEKLEYECEK

Yıllardır Hatayspor’u iç saha ve deplasman maçlarında yalnız bırakmayan Hatayspor Taraftarlar Derneği ve Hatay 31 Asi Gençlik Taraftarlar Derneği, Dünya Kupası arası olması dolayısıyla bu defa Hatayspor Kadın takımını destekleyecek.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 16:28
HGC İskenderun Temsilciliği Hizmete Girdi

Hatay Gazeteciler Cemiyetinin İskenderun Temsilciliği yoğun bir katılım ile hizmete girdi.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 26 Kasım 2022 15:53
Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları için Sıkça Sorulan Sorular
Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları En Gücel Haberler
Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Firma Rehberi Nerde?
Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları En Popüler Haber Listesi Nerede?
Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Son Güncellemeleri Neler?
Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?