Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları googlepng

   
 
 Cumhuriyetimizin 89. kuruluş yıl dönümü kutlamaları  Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı.
                                   

 
 
      
Cumhuriyet+Bayramı+Kutlamaları+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Atatürk Anıtı’nda düzenlenen törende, Hatay Vali Vekilimiz Sayın Kadim Doğan, Garnizon Komutanı Piyade Kurmay Albay Hasan Polat, Antakya Belediye Başkan Vekili Serdar Güven anıta çelenk sundu, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.  Anıt Şeref Defteri’ni imzalayan Vali Vekili Doğan deftere şunları yazdı:  Aziz Atam, Cumhuriyetin ilan edilişinin 89. yıl dönümünü gurur ve heyecanla kutladığımız bugün huzurunuzdayız. Millet olarak görevimiz, bizlere emanet ettiğiniz Cumhuriyeti korumak ve her alanda daha da yüceltmektir. Ebediyen yaşayacak Türkiye Cumhuriyetini muasır medeniyetlerin ötesine taşımanın azim ve kararlılığı içerisindeyiz. Bu konudaki en büyük güvencemiz, birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde yaşamanın önemini kavramış yüce milletimizdir.Ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütün olan demokratik, laik ve çağdaş kimliğiyle geliştirip yücelttiğiniz Cumhuriyetin, ülkemize ve Hatay’a kazandırdıklarının bilinciyle ülkemizin daha çok kalkınması ve gelişmesi için var olan gücümüzle çalışıyoruz. Cumhuriyet Bayramı’nda millet olarak aziz hatıranız önünde saygıyla eğiliyor, minnet duygularımızla birlikte şükranlarımızı sunuyoruz. Ruhunuz şad olsun.’  Daha sonra Antakya Şehitliği’ne geçilerek çelenk sunuldu, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu ve şehitler için saygı atışı yapıldı. Törene katılanların şehitliği gezerek, şehit yakınlarına baş sağlığı dilemesinin ardından İl Müftüsü Mustafa Sinanoğlu şehitler için dua etti.  Törenlere, Hatay Milletvekili Hasan Akgöl, kurum müdürleri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, şehit ve gazi dernekleri temsilcileri katıldı.  .
Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları haberi 30 Ekim 2012 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  22095 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 22095 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Cumhuriyet+Bayramı+Kutlamaları+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 10 Haziran 2024 Pazartesi 09:29 https://firmarehberim.com/haber/yerel/cumhuriyet-bayrami-kutlamalari--14436?id=14436&sayfa=4 #Cumhuriyet #Bayramı #Kutlamaları #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #CumhuriyetBayramı #BayramıKutlamaları #CumhuriyetBayramıKutlamaları #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

GELENEKSEL SAMANDAĞ KİTAP GÜNLERİ BAŞLIYOR

Samandağ Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği 3. Samandağ Kitap Günleri 28 Ekim-6 Kasım tarihleri arasında Hz. Hızır Parkı’nda gerçekleşecek.

İkan Alkan Düşyolu | 27 Ekim 2022 14:19
GÖKKUŞAĞI KOOPERATİFİ VE IŞIL’S CHOLATE GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE AÇILDI

Başkanlığını Kıymet Elmas’ın yaptığı Cemal Gürsel Mah. Bahriye Üçok Cad. No: 15/C (Eski Sulama Birliğinin yeri) adresinde hizmete giren Yufka İmalatı, Kurutulmuş Meyve & Sebze, Yöresel Ürünler, Belçika çikolata imalat ve satışının yapılacağı tesisin açılışı siyaset ve iş dünyasından çok sayıda ismi bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 11 Ekim 2022 21:08
Neyzenlerin tercihi ney ustası Cemil Kahiloğulları

Hatay'daki ney ustası Cemil Kahiloğulları, boğum aralığı, uzunluğu, sesi ve yapısıyla diğer kamışlardan farklı olan Hatay kamışından imal ettiği neylerin neyzenler tarafından daha fazla tercih edildiğini söyledi.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 11 Ekim 2022 20:39
ASİ DEKOR 2.ŞUBESİYLE İSKENDERUNDA

Kaliteli hizmet ilkesiyle yola çıkıp, yıllar süren ciddi atılımlar sonucunda sektörde önemli faaliyetlere imza atan Asi Dekor İskenderun Karaağaç açtığı yeni şubesi ile gücüne güç kattı.

Mehmet Katırcıoğlu | 11 Ekim 2022 20:28
TEKNOLOJİYE ULAŞABİLMENİN ÖNÜNDEKİ EN BÜYÜK ENGEL

Vatandaşların teknolojiye ulaşmasının kolaylaşması için cep telefonunda uygulanan 5.000 TL’lik taksit kısıtlamasının 15.000 TL olarak güncellenmesi gerektiğini belirten MOBİSAD Hatay İl Temsilcisi Ekrem Çetindağ, ilgili kurumlara seslenerek; gençlere, özellikle de üniversite çağına gelen gençlere 3 yılda bir ÖTV’siz cihaz alma hakkı tanınması gerektiğini söyledi.

Mehmet Katırcıoğlu | 11 Ekim 2022 20:02
Nihat Mazmanoğlu HGC Başkanlığına Aday

Asi Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Mazman Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Mazmanoğlu, Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.

Mehmet Katırcıoğlu | 11 Ekim 2022 19:10
HGC BAŞKANI TEMİZYÜREK ADAYLIK AÇIKLAMASI

Değerli meslektaşlarım, Hatay Gazeteciler Cemiyeti’nin 16 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştireceği Olağan Genel Kurulu’nda aday olmayacağımı ve yapılacak olan genel kurulun cemiyetimiz adına hayırlara vesile olmasını diliyor, şimdiden seçilecek olan başkan, yönetim kurulu ve diğer kurullarda görev alacak olan meslektaşlarıma başarılar dilerim.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 11 Ekim 2022 19:07
ATB Meclis Üyelerini Belirledi

Antakya Ticaret Borsası meclis üyeleri seçimi gerçekleştirildi.

Mehmet Katırcıoğlu | 11 Ekim 2022 17:23
Tarım Kredi Kooperatif Toplantısı Yapıldı

Hatay Valisi Rahmi Doğan başkanlığında, Hatay Vali Yardımcıları Orhan Aktürk, Oğuzhan Bingöl Yusuf Turan, Onur Şan, Tarım Kredi Birlik A.Ş. Genel Müdürü Kadir Aydın, İl Tarım ve Orman Müdürü Ergün Çolakoğlu ve ilgili kurum temsilcilerinin katılımıyla değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 11 Ekim 2022 17:15
ATSO Toplantı Salonu Ceylan Ailesini Ağırladı

Geçtiğimiz günlerde Antakya Ticaret Ve Sanayi Odası meclis kararı ile toplantı salonuna adı verilen merhum hayırsever iş insanı Yusuf Ceylan’ın ailesi toplantı salonunu ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 11 Ekim 2022 17:02
Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları için Sıkça Sorulan Sorular
Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları En Gücel Haberler
Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Firma Rehberi Nerde?
Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları En Popüler Haber Listesi Nerede?
Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Son Güncellemeleri Neler?
Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?