DİKTATÖRLÜĞÜ HAZİRAN RUHUYLA YIKACAĞIZ googlepng

Bugün, daha fazla özgürlük ve daha fazla demokrasi talebiyle birleşerek üzerimize çöken karanlığı delerek eşit ve özgür bir ülkenin yolunu açabilecek güçte olduğumuzu gösteren Haziran Direnişinin yıldönümü. 
DİKTATÖRLÜĞÜ+HAZİRAN+RUHUYLA+YIKACAĞIZ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

2013 yılı Haziran ayında, iktidarda olduğu 13 yıl boyunca Türkiye’yi emperyalist politikalar doğrultusunda adım adım değiştirme ve dönüştürme politikası uygulayan AKP’ye karşı halkımızın birikmiş öfkesi, Taksim Gezi Parkı direnişi ile Türkiye’nin dört bir yanında sokaklara taştı.AKP’nin yaratmak istediği tek tip insan modeline ve korku imparatorluğuna karşı özgürlükleri savunan halkımızın demokratik talepleri doğrultusunda ortaya koyduğu eylemler, güvenlik güçleri tarafından, bizzat dönemin Başbakanı Erdoğan ve Hükümetten alınan talimatlar sonucunda hukuk dışı uygulamalarla engellenmek istenmiş, silah kullanılmış, eylemlere katılanlara her türlü faşizan baskı uygulanmıştır.AKP iktidarı adeta kendi halkına savaş açmış, Gezi direnişi süresince her fırsatta milyonları açıkça tehdit etmekten, birbirine karşı kışkırtmaktan çekinmeyen Erdoğan, güvenlik güçlerine doğrudan yetki vererek gençlerimizin birer birer katledilmesine neden olmuştur. Gezi eylemleri sırasında birçoğu ağır olmak üzere yüzlerce vatandaşımız yaralanmış yine binlerce vatandaşımız ise gözaltına alınmıştır. Eylemlere katıldığı gerekçesiyle yaklaşık 300 kişi hakkında dava açılmış, “ileri demokrasi” söylemini ağzından düşürmeyen Erdoğan’ın bu kişilere ceza verilmesi için mahkemelere baskı yaptığı hususu basına yansımıştır.Yıllardır sahte demokrasi ve özgürlük söylemleriyle halkı oyalayan AKP’nin gerçek yüzü böylece ortaya çıkmıştır. Halkımız AKP zulmüne, yoksulluğa, işsizliğe, çözüm süreci adı altında ülkenin bölünmeye götürülmesine, gerici politikalarla yaşam alanlarına müdahale edilmesine, komşularıyla savaşa sürüklenmesine, piyasacı, gerici ortaçağ eğitim uygulamalarına “artık yeter!” demiş ve ayağa kalkmıştır. Haziran direnişi, hukuk tanımaz, baskıcı ve diktatöryal AKP iktidarına karşı halkın kendi iradesine dayanan yeni bir yol açmıştır. Haziran direnişi ile toplumsal muhalefetini korkusuzca ortaya koyan halkımız, 7 Haziran seçimleri ile faşizme ve gericiliğe “dur” diyecektir.Şimdi teslim olmayan, boyun eğmeyen, diz çökmeyen halkın iradesiyle yürüyüşümüzü güçlendirme zamanıdır! Bugün bizim sorumluluğumuz halkın direnişle açtığı bu yolda yürümektir.Eğitim-İş olarak Türkiye’de bağımsızlık, demokrasi ve emek için yürüttüğümüz mücadeleden vazgeçmeyeceğiz. Bütün yasaklara, baskı ve engellemelere rağmen emek ve demokrasi mücadelemiz güçlenerek sürdürülecektir.                                                                                                                   YETER KÖSE     HATAY EĞİTİMİŞ ŞUBE BAŞKANI
DİKTATÖRLÜĞÜ HAZİRAN RUHUYLA YIKACAĞIZ haberi 02 Haziran 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay / muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından  360 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
DİKTATÖRLÜĞÜ HAZİRAN RUHUYLA YIKACAĞIZ haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 360 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
DİKTATÖRLÜĞÜ+HAZİRAN+RUHUYLA+YIKACAĞIZ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
DİKTATÖRLÜĞÜ HAZİRAN RUHUYLA YIKACAĞIZ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 17 Mayıs 2024 Cuma 15:42 https://firmarehberim.com/haber/yerel/diktatorlugu-haziran-ruhuyla-yikacagiz-21993 #DİKTATÖRLÜĞÜ #HAZİRAN #RUHUYLA #YIKACAĞIZ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #DİKTATÖRLÜĞÜHAZİRAN #HAZİRANRUHUYLA #RUHUYLAYIKACAĞIZ #DİKTATÖRLÜĞÜHAZİRANRUHUYLAYIKACAĞIZ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Diktatörlüğü Haziran Ruhuyla Yikacağiz Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Diktatörlüğü Haziran Ruhuyla Yikacağiz için Sıkça Sorulan Sorular
Diktatörlüğü Haziran Ruhuyla Yikacağiz En Gücel Haberler
Diktatörlüğü Haziran Ruhuyla Yikacağiz Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Diktatörlüğü Haziran Ruhuyla Yikacağiz Firma Rehberi Nerde?
Diktatörlüğü Haziran Ruhuyla Yikacağiz Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Diktatörlüğü Haziran Ruhuyla Yikacağiz Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Diktatörlüğü Haziran Ruhuyla Yikacağiz En Popüler Haber Listesi Nerede?
Diktatörlüğü Haziran Ruhuyla Yikacağiz Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Diktatörlüğü Haziran Ruhuyla Yikacağiz İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Diktatörlüğü Haziran Ruhuyla Yikacağiz Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Diktatörlüğü Haziran Ruhuyla Yikacağiz Son Güncellemeleri Neler?
Diktatörlüğü Haziran Ruhuyla Yikacağiz Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Diktatörlüğü Haziran Ruhuyla Yikacağiz Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Diktatörlüğü Haziran Ruhuyla Yikacağiz Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?