DÖRTYOL GENÇLERBİRLİĞİ SPOR SİZ SAHİP ÇIKMAZSANIZ KAPANACAK googlepng

Dörtyol’da sportif alanda üst üste elde ettiği başarılarla göğsümüzü kabartan ve ilçenin iftiharı olan Dörtyol Gençler Birliği Spor sponsor bulamazsa kapanacak.
DÖRTYOL+GENÇLERBİRLİĞİ+SPOR+SİZ+SAHİP+ÇIKMAZSANIZ+KAPANACAK Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Dörtyol Gençler Birliği Spor Kulübü Başkanı Ali Rıza Günaydın yazılı olarak yaptığı açıklamada; “2011/2012 futbol sezonunda 2. amatör ligden yeniden başlattığımız futbol mücadelemizi dört sene arka arkaya (ilk iki senesini namağlup olarak) şampiyon tamamlayıp en sonunda yarı profesyenel lig olan bölgesel amatör BAL Ligi'ne yükseldik.Her türlü olumsuzluğa rağmen stadımız, tesislerimiz, hatta antrenman sahamız olmadığı halde, sadece bir elin parmağı kadar yönetici arkadaşlarımızın her türlü maddi manevi desteği ve Dörtyol Belediye Başkanımız sayın Yaşar Toksoy'un ciddi anlamda maddi ve manevi katkıları sayesinde 14 takımlı BAL ligi grubunu 4. Sırada tamamladık.Sezon tamamlandıktan sonra her türlü girişimimize rağmen Dörtyol takımlarını Belediye çatısı altında birleşmesini maalesef sağlayamadık. Önümüzdeki sezon için de gerekli olan maddi gücü şu an için yönetim olarak sağlamakta da çok ciddi sıkıntılar çekmekteyiz. Yeni sezonda ciddi anlamda bir sponsor veya destek sağlayacak yeni yönetici arkadaşlar bulamadığımız takdirde önümüzdeki sezonda bu lige katılım şansımız olmayacaktır. Yeni sezonda lige katılamadığımız takdirde bütün emeklerimiz boşa gidecektir.Her hangi bir şekilde destek olmak isteyen, yönetime istekli olan veya sponsor yönetici olmak isteyen ve hatta kendi başkanı ve yönetim kurulu ile gelmek isteyen tüm arkadaş ve ekiplere kapımız sonuna kadar açıktır.Biz mevcut yönetim olarak her türlü desteği sağlamaya hazırız. Sporu ve Dörtyol'u seven tüm sevdalılara duyuruyoruz. Her şey Dörtyol için...” dedi.Aslında bu çağrı Dörtyol Gençler Birliği Spor Kulübü Yönetiminin kamuoyuna yaptığı son çağrı. Çünkü bu güne kadar omuzladıkları maddi ve manevi yükü bundan sonraki süreçte bir avuç insanla götürmeleri mümkün değil.Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden takımların yarı profesyonel bir anlayışla yönetilmeleri gerekir. Böyle takımlara düzenli gelir sağlayıcı bir kaynak yada sponsor olmalıdır. Yönetimdekilerin desteği ve bağışçıların eline bakarak ilerlemeleri mümkün değildir. Ayrıca kurumsallaşmaları ve belli bir kimliğe sahip olmaları da gerekir. Bu manada bölgemizdeki önemli sanayi kuruluşları kendi isimlerini de vererek bu takımın yaşamasını sağlayabilir yada Dörtyol’da bir kaç parçaya bölünmüş ve hepsi maddi imkansızlıklar yaşayan takımlar yerel yönetimin şemsiyesi altına toplanıp güçlü bir yapı oluşturulabilir. İşte bunların hepsinin hesabı bugün yapılmalı. Aksi takdirde yarın geç olacak. Dörtyol’da sporun yaşatılması için siz sahip çıkmazsanız Dörtyol Gençler Birliği Spor Kulübü kapanacak.                       
DÖRTYOL GENÇLERBİRLİĞİ SPOR SİZ SAHİP ÇIKMAZSANIZ KAPANACAK haberi 17 Haziran 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay / muhabirimiz Mesut Mutlu tarafından  932 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Muhabir
Şehir
DÖRTYOL GENÇLERBİRLİĞİ SPOR SİZ SAHİP ÇIKMAZSANIZ KAPANACAK haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 932 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
DÖRTYOL+GENÇLERBİRLİĞİ+SPOR+SİZ+SAHİP+ÇIKMAZSANIZ+KAPANACAK Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
DÖRTYOL GENÇLERBİRLİĞİ SPOR SİZ SAHİP ÇIKMAZSANIZ KAPANACAK Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 03 Mayıs 2024 Cuma 06:26 https://firmarehberim.com/haber/yerel/dortyol-genclerbirligi-spor-siz-sahip-cikmazsaniz-kapanacak--22178?id=22178&sayfa=10 #DÖRTYOL #GENÇLERBİRLİĞİ #SPOR #SİZ #SAHİP #ÇIKMAZSANIZ #KAPANACAK #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #DÖRTYOLGENÇLERBİRLİĞİ #GENÇLERBİRLİĞİSPOR #SPORSİZ #SİZSAHİP #SAHİPÇIKMAZSANIZ #ÇIKMAZSANIZKAPANACAK #DÖRTYOLGENÇLERBİRLİĞİSPORSİZSAHİPÇIKMAZSANIZKAPANACAK #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Türk Polisi 177 Yaşında

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası münasebetiyle Hatay Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürü Mehmet Işık, Hatay İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş’ı ve beraberindeki polislerimizi makamında kabul etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 09 Nisan 2022 13:07
Reyhanlı’da Alparslan Türkeş Parkı Açıldı

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığının himayesinde Reyhanlı Ülkü Ocaklarının çalışmaları ile Ülkücü hareketin Lideri Başbuğ Alparslan Türkeş'in vefatının 25.yılında Reyhanlı Alparslan Türkeş Parkı açıldı.

Erkan Mutlu İnan | 09 Nisan 2022 12:45
Başkan Döner Uzun Çarşı Esnafını Ziyaret Etti

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner beraberindeki heyet ile birlikte tarihi uzun çarşı esnafını ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 09 Nisan 2022 12:09
Kırgızistan ve Hatay Arasında Gönül Köprüsü Kuruldu

Dost ve kardeş ülke Kırgızistan’dan Hatay’a gelen heyet, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek, iki ülke arasında ticari, kültürel ve sosyal ilişkilerin güçlendirilmesi için temasta bulundular.

Mehmet Katırcıoğlu | 09 Nisan 2022 11:59
Eski Atatürk Stadı alanı yeşil alan kalmalı

Hatay Akademik Meslek Odaları Koordinasyon Kurulu (HAMOK), eski Atatürk Stadyumu alanında hiçbir yapının yapılmaması için açıklamada bulundu.

İkan Alkan Düşyolu | 09 Nisan 2022 11:53
Hataydan 6 öğretmen İspanya da Erasmus projesine katıldı

Belen Kaymakamlığı Ortaklığında; Erasmus+ KA227 “restART for ART” Projesi 4. Faaliyeti İspanya’da gerçekleştirildi.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 09 Nisan 2022 11:41
AKİB in ihracatı ilk çeyrekte 4,7 milyar doları aştı

Akdeniz İhracatçı Birlikleri (AKİB) 2022 yılının ilk çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 46 artışla 4 milyar 720 milyon dolarlık ihracata imza attı.

Mehmet Katırcıoğlu | 09 Nisan 2022 10:43
Defne Kaymakamı İlçe Emniyet Müdürünü kabul etti

Defne Kaymakamı Nevzat Şengök, Türk Polis Teşkilatının 177. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Defne İlçe Emniyet Müdürü ve personelini kabul etti.

Erkan Mutlu İnan | 09 Nisan 2022 10:38
HEDEFİMİZ GÜZEL AHLAK

Mübarek ramazan ayında Orucun kazandırdıklarına değinen Saadet Partisi GİK üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, İnsanlığa gönderilen son ve kemale ermiş bir hayat nizamı olarak İslam, insani kaideleri yüksek titizlikle içerisinde barındıran bir dindir. “Din, güzel ahlaktır.” Dedi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 09 Nisan 2022 10:22
Şehit Ailelerimiz İle Gazilerimiz Onuruna İftar

Hatay Valisi Rahmi Doğan, eşi Gülden Gülüzar Doğan hanımefendi ile birlikte Hatay Valiliğinin himayelerinde Türk Polis Teşkilatımızın 177. kuruluş yıldönümü münasebetiyle şehit ailelerimizin ve gazilerimizin onuruna düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 09 Nisan 2022 10:16
Dörtyol Gençlerbirliği Spor Siz Sahip Çikmazsaniz Kapanacak Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Dörtyol Gençlerbirliği Spor Siz Sahip Çikmazsaniz Kapanacak için Sıkça Sorulan Sorular
Dörtyol Gençlerbirliği Spor Siz Sahip Çikmazsaniz Kapanacak En Gücel Haberler
Dörtyol Gençlerbirliği Spor Siz Sahip Çikmazsaniz Kapanacak Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Dörtyol Gençlerbirliği Spor Siz Sahip Çikmazsaniz Kapanacak Firma Rehberi Nerde?
Dörtyol Gençlerbirliği Spor Siz Sahip Çikmazsaniz Kapanacak Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Dörtyol Gençlerbirliği Spor Siz Sahip Çikmazsaniz Kapanacak Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Dörtyol Gençlerbirliği Spor Siz Sahip Çikmazsaniz Kapanacak En Popüler Haber Listesi Nerede?
Dörtyol Gençlerbirliği Spor Siz Sahip Çikmazsaniz Kapanacak Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Dörtyol Gençlerbirliği Spor Siz Sahip Çikmazsaniz Kapanacak İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Dörtyol Gençlerbirliği Spor Siz Sahip Çikmazsaniz Kapanacak Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Dörtyol Gençlerbirliği Spor Siz Sahip Çikmazsaniz Kapanacak Son Güncellemeleri Neler?
Dörtyol Gençlerbirliği Spor Siz Sahip Çikmazsaniz Kapanacak Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Dörtyol Gençlerbirliği Spor Siz Sahip Çikmazsaniz Kapanacak Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Dörtyol Gençlerbirliği Spor Siz Sahip Çikmazsaniz Kapanacak Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?