GAZETECİLER DEN TERÖR KINAMA BASIN AÇILKAMASI googlepng

Hatay Gazeteciler Cemiyetinin Davetlisi Olarak İlimize Gelen Türkiye Gazeteciler Konfederasyon Yönetim Kurulu ve cemiyet Başkanları, Terörü Kınayan Basın Açıklaması Yaptı.
GAZETECİLER+DEN+TERÖR+KINAMA+BASIN+AÇILKAMASI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

İskenderun ticaret Odasında basın açıklaması yapan Türkiye gazeteciler Konfederasyonu yönetim kurulu ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanları, yayınladıkları bir deklarasyonla Ankara ve İstanbul'daki terör saldırılarını lanetledi. 6. Başkanlar konseyi toplantısı için Hatay’a Gelen konfederasyon yönetim kurulu üyeleri ve cemiyet başkanları, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası'nda basın toplantısı düzenledi. 6'ıncı Başkanlar Konseyi Toplantısı'nı 7 federasyon ve 87 gazeteciler cemiyeti başkanının katılımıyla Hatay gazeteciler cemiyetinin davetlisi olarak Hatay da gerçekleştirdiklerini hatırlatan Kolaylı,medeniyetlerin beşiği barış huzur ve hoşgörünün hakim olduğu Hatay dan öncelikle orta doğudaki savaş ortamının bir an önce son bulmasını diliyoruz diyerek  Ortadoğu'daki karışıklıktan yararlanan çeşitli terör örgütlerinin Türkiye'nin bölünmez bütünlüğü ve kardeşliğine yönelik saldırılar düzenleyerek huzur ve güven ortamını baltalamaya çalıştığını ifade etti. Terörün son günlerde Ankara ve İstanbul gibi metropol şehirleri hedef aldığını belirten Kolaylı, "Terör, güvenlik güçlerimizden masum insanlara onlarca kişiyi katlederek çirkin yüzünü bir kez daha göstermiştir. Türkiye'nin dört bir yanından gelerek Hatay'da toplanan 20 bini aşkın basın mensubunun temsilcileri olarak terör saldırılarında güvenlik güçlerimizi şehit vermenin, çok sayıda vatandaşımızı ve ülkemizde bulunan konukları kaybetmenin derin acısını yaşıyoruz" Konfederasyon olarak Terörü lanetliyoruz dedi.
GAZETECİLER DEN TERÖR KINAMA BASIN AÇILKAMASI haberi 21 Mart 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Safari Avcilik adına Hatay / İskenderun muhabirimiz f tarafından  284 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Muhabir
İlgili Firma
Şehir
GAZETECİLER DEN TERÖR KINAMA BASIN AÇILKAMASI haberi, Hatay İskenderun Yerel Haberleri Hatay ili İskenderun ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 284 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
GAZETECİLER+DEN+TERÖR+KINAMA+BASIN+AÇILKAMASI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
GAZETECİLER DEN TERÖR KINAMA BASIN AÇILKAMASI Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 30 Nisan 2024 Salı 22:26 https://firmarehberim.com/haber/yerel/gazeteciler-den-teror-kinama-basin-acilkamasi-24817 #GAZETECİLER #DEN #TERÖR #KINAMA #BASIN #AÇILKAMASI #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #GAZETECİLERDEN #DENTERÖR #TERÖRKINAMA #KINAMABASIN #BASINAÇILKAMASI #GAZETECİLERDENTERÖRKINAMABASINAÇILKAMASI #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Gazeteciler Den Terör Kinama Basin Açilkamasi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Gazeteciler Den Terör Kinama Basin Açilkamasi için Sıkça Sorulan Sorular
Gazeteciler Den Terör Kinama Basin Açilkamasi En Gücel Haberler
Gazeteciler Den Terör Kinama Basin Açilkamasi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Gazeteciler Den Terör Kinama Basin Açilkamasi Firma Rehberi Nerde?
Gazeteciler Den Terör Kinama Basin Açilkamasi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Gazeteciler Den Terör Kinama Basin Açilkamasi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Gazeteciler Den Terör Kinama Basin Açilkamasi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Gazeteciler Den Terör Kinama Basin Açilkamasi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Gazeteciler Den Terör Kinama Basin Açilkamasi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Gazeteciler Den Terör Kinama Basin Açilkamasi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Gazeteciler Den Terör Kinama Basin Açilkamasi Son Güncellemeleri Neler?
Gazeteciler Den Terör Kinama Basin Açilkamasi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Gazeteciler Den Terör Kinama Basin Açilkamasi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Gazeteciler Den Terör Kinama Basin Açilkamasi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?