GÖNÜL MERKEZİNİN ADAYI MEHMET KIRK googlepng

Geçtiğimiz günlerde Partimizin İlçe Başkanlığından istifa edip 25.Dönem Milletvekili aday adayı olan Mehmet Kırk Merkez Partinin aday adayıdır

GÖNÜL+MERKEZİNİN+ADAYI+MEHMET+KIRK Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Merkez Parti kurulduktan sonra atama ile İlçe Başkanlığına getirilen Mehmet Kırk geniş bir katılımla Merkez partiye  giriş yapmıştı.Çalışmalarına şu ana kadar devam eden İl Başkanımız Çilem Aras hanımefendinin de dava ve yol arkadaşıdır, Milletvekilliği aday adaylığı dosyasını Merkez Parti İl Başkanı Çilem Aras’a teslim ederek Mehmet Kırk şu sözleri ekledi.İl Başkanım Aras hanımefendiyle çalışmaya başladığım andan şu ana dek ve şu andan sonra da bir takım ve uyum halinde çalıştık,en kötü günümüzden en iyi günümüze kadar birbirimizi yalnız bırakmadık ve hep destek olduk,inanıyorum ki bu aday adaylığım sürecinde de aynı hassasiyeti bir birimize göstereceğiz.Ayrıca 13 medeniyete ev sahipliği yapmış ve Medeniyetler beşiği Hatay’ımıza ve halkımıza hizmet etmek için aday oldum,memleketimizdeki kendimce tespit etmiş olduğum eksiklikleri gidermek ve projelerimi hayata geçirmek için seçilmem halinde sırasıyla gerçekleştireceğime önce Hatay halkına ve kendime söz verdim.   En kısa zamanda bir basın toplantısıyla kamuoyuna projelerimi ve neden aday olduğumu açıklayacağım.İl Başkanımız Çilem Aras yaptığı konuşmada dava ve yol arkadaşı Mehmet Kırk’a başarılar diledi.Merkez Parti olarak tüm aday adaylarımızın yanında olacağını “Önce İnsan” misyonuyla yola çıkan partimiz elbette insana verilecek değeri en iyi şekilde vermeyi hedefliyor.Yaşam standartlarının daha iyi seviyelere çıkmasını sağlamak,Hatay’ımıza daha iyi hizmetler gelmesini sağlamak için Merkez Partinin 25.Dönem mecliste olması gerekir.Bu desteğini Hatay halkının esirgemeyeceğini düşünerek tekrar yol arkadaşı Mehmet Kırk’a başarılar diledi ve müracaat dosyasını Kırk’ın elinden teslim aldı.
GÖNÜL MERKEZİNİN ADAYI MEHMET KIRK haberi 03 Mart 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  2679 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
GÖNÜL MERKEZİNİN ADAYI MEHMET KIRK haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 2679 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
GÖNÜL+MERKEZİNİN+ADAYI+MEHMET+KIRK Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
GÖNÜL MERKEZİNİN ADAYI MEHMET KIRK Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 28 Nisan 2024 Pazar 09:43 https://firmarehberim.com/haber/yerel/gonul-merkezinin-adayi-mehmet-kirk-21000 #GÖNÜL #MERKEZİNİN #ADAYI #MEHMET #KIRK #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #GÖNÜLMERKEZİNİN #MERKEZİNİNADAYI #ADAYIMEHMET #MEHMETKIRK #GÖNÜLMERKEZİNİNADAYIMEHMETKIRK #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Gönül Merkezinin Adayi Mehmet Kirk Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Gönül Merkezinin Adayi Mehmet Kirk için Sıkça Sorulan Sorular
Gönül Merkezinin Adayi Mehmet Kirk En Gücel Haberler
Gönül Merkezinin Adayi Mehmet Kirk Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Gönül Merkezinin Adayi Mehmet Kirk Firma Rehberi Nerde?
Gönül Merkezinin Adayi Mehmet Kirk Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Gönül Merkezinin Adayi Mehmet Kirk Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Gönül Merkezinin Adayi Mehmet Kirk En Popüler Haber Listesi Nerede?
Gönül Merkezinin Adayi Mehmet Kirk Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Gönül Merkezinin Adayi Mehmet Kirk İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Gönül Merkezinin Adayi Mehmet Kirk Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Gönül Merkezinin Adayi Mehmet Kirk Son Güncellemeleri Neler?
Gönül Merkezinin Adayi Mehmet Kirk Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Gönül Merkezinin Adayi Mehmet Kirk Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Gönül Merkezinin Adayi Mehmet Kirk Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?