GÜNDEM ÖZEL PROGRAMI SÜRPRİZLERLE DOLU googlepng

<span style="background-color:rgb(255, 255, 255); color:rgb(68, 68, 68); font-family:times new roman,serif; font-size:12pt">Antakya Belediyesi İnternet Televizyonu olan&nbsp;</span><a class="c_nobdr t_prs" href="http://www.antakyabelediye.tv/" style="line-height: 21.2999992370605px; color: rgb(0, 104, 207); cursor: pointer; outline: none; font-family: Calibri, sans-serif; font-size: 15px; text-indent: 47.2666664123535px; background-color: rgb(255, 255, 255);" target="_blank"><span style="font-family:times new roman,serif; font-size:12pt">www.antakyabelediye.tv</span></a><span style="background-color:rgb(255, 255, 255); color:rgb(68, 68, 68); font-family:times new roman,serif; font-size:12pt">&nbsp;Hatay&rsquo;ın ilk ve tek belediye internet televizyonu olmanın yanı sıra ilklere imza atmaya devam ediyor.</span>
GÜNDEM+ÖZEL+PROGRAMI+SÜRPRİZLERLE+DOLU Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şunlar yer aldı; “ Antakya Belediyesi Hatay’ın ilk ve tek belediye internet televizyonunu kurarak bir ilke imza attı. Her hafta Perşembe günü canlı olarak yayın yapan www.antakyabelediye.tv internet televizyonunda yayınlanan ve Gazeteci Metin Dingil’in sunuculuğunu üstlendiği “Başkan Kimyeci ile Gündem Özel” programı farklı konseptlerle izleyicileri ile buluşmaya devam ediyor.6 Ağustos 2015 Perşembe günü yayınlanan programda bir ilki gerçekleştiren Antakya Belediyesi canlı yayın ekibi “Sokağın Sesi” köşesinde mikrofonlarını vatandaşa yönelterek Antakya Belediyesi hizmetleri hakkında görüşlerini aldı.Antakya Belediye Tv ekibi, “Başkan Kimyeci ile Gündem Özel” programının bu haftaki bölümünde yepyeni sürprizlerle izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.13 Ağustos 2015 Perşembe akşamı yayınlanacak olan “Başkan Kimyeci ile Gündem Özel” programının bu haftaki sürprizi ise Antakya’da yayın yapan yerel gazete temsilcileri. Gazeteci Metin Dingil’in sunuculuğunu ve moderatörlüğünü üstlendiği programda konuk olacak olan gazeteciler Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci’ye merak ettikleri her konudaki sorularını canlı yayında soracaklar.Hatay Radyo ve Televizyoncular Derneği Başkanı Mazman Medya Yönetim Kurulu Başkanı ve Asi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Nihat Mazmanoğlu, Özyurt Gazetesi Muhabiri ve HRT Akdeniz Ana Haber Sunucusu Ali Yolcu ve Yerel Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi M. Zeki Oğur’un konuk olacakları program 13 Ağustos 2015 Perşembe akşamı saat 20.30’dawww.antakyabelediye.tv internet televizyonu üzerinden canlı olarak yayınlanacak.Antakya Belediye Tv’yi www.antakyabelediye.tv adresinden izleyecek olan vatandaşlar AntakyaBld ve İsmail Kimyeci Facebook hesaplarına mesaj göndererek Başkan Kimyeci’ye soru ve görüşlerini canlı yayında iletebilecekler.”
GÜNDEM ÖZEL PROGRAMI SÜRPRİZLERLE DOLU haberi 12 Ağustos 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay / muhabirimiz Mehmet Katırcıoğlu tarafından  323 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
GÜNDEM ÖZEL PROGRAMI SÜRPRİZLERLE DOLU haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 323 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
GÜNDEM+ÖZEL+PROGRAMI+SÜRPRİZLERLE+DOLU Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
GÜNDEM ÖZEL PROGRAMI SÜRPRİZLERLE DOLU Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 03 Haziran 2024 Pazartesi 20:42 https://firmarehberim.com/haber/yerel/gundem-ozel-programi-surprizlerle-dolu-22746 #GÜNDEM #ÖZEL #PROGRAMI #SÜRPRİZLERLE #DOLU #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #GÜNDEMÖZEL #ÖZELPROGRAMI #PROGRAMISÜRPRİZLERLE #SÜRPRİZLERLEDOLU #GÜNDEMÖZELPROGRAMISÜRPRİZLERLEDOLU #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Gündem Özel Programi Sürprizlerle Dolu Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Gündem Özel Programi Sürprizlerle Dolu için Sıkça Sorulan Sorular
Gündem Özel Programi Sürprizlerle Dolu En Gücel Haberler
Gündem Özel Programi Sürprizlerle Dolu Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Gündem Özel Programi Sürprizlerle Dolu Firma Rehberi Nerde?
Gündem Özel Programi Sürprizlerle Dolu Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Gündem Özel Programi Sürprizlerle Dolu Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Gündem Özel Programi Sürprizlerle Dolu En Popüler Haber Listesi Nerede?
Gündem Özel Programi Sürprizlerle Dolu Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Gündem Özel Programi Sürprizlerle Dolu İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Gündem Özel Programi Sürprizlerle Dolu Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Gündem Özel Programi Sürprizlerle Dolu Son Güncellemeleri Neler?
Gündem Özel Programi Sürprizlerle Dolu Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Gündem Özel Programi Sürprizlerle Dolu Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Gündem Özel Programi Sürprizlerle Dolu Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?