HAGİAD’a 25 Yeni Kan googlepng

Hatay Genç İşadamları Derneği ondokuzuncu yılında kadrosuna yeni kanlar eklemeye devam ediyor. 
HAGİAD’a+25+Yeni+Kan Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

 HAGİAD önceki akşam görkemli bir törenle bünyesine kattığı yirmi beş yeni üyesini tanıttı. Anemon otelde düzenlenen geceye Vali Yardımcısı H. Volkan Köksal, Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Başoğlu, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. H. Salih Güder, İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, ATB Başkanı Mehmet Ali Kuseyri, bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Hagiad üyeleri, İş adamları ve basın mensupları katıldı.Üye katılım gecesinde HAGİAD Başkanı Aydın Toksöz yaptığı açılış konuşmasında; “Şehrimizin değerli iş insanlarından oluşan HAGİAD ailesi, sahip olduğu değerler ve güzide markalarıyla istihdam alanı ve portföy değerleriyle kentimiz ve ülkemiz ekonomisine kazandırdığı katkı hiç şüphesiz çok büyüktür. Bugün aramıza katılan yirmi beş genç girişimci arkadaşımızla da daha da büyüyoruz. Özellikle kuruluşumuzun yirminci yılı olan 2013 yılında sorumluluklarımızı yerine getirmek ve hedeflerimize ulaşmak için çok önemli çalışmalar yapıyoruz. Geçmiş dönemlerde de büyük başarılara imza atan, önemli projeleri hayata geçiren, büyük ticari birliktelikler oluşumuna mimarlık eden derneğimiz bu güzel çatı altında, yine aynı samimiyette ve daha güzel noktalarda olabilmek arzusundayız. Bu dileğimizi hayata geçirebilmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz” dedi.Yaşayan değerler adı altında bir çalışma başlattıklarına da değinen Toksöz konuşmasının devamında şunlara yer verdi; “ Yaşayan değerlerimiz başlığı altında bir çalışma başlatıyoruz. Yeni sosyal organizasyon takvimleri çıkarırken, ticari anlamda komiteler ve buluşmalar sağlayabilmek adına altyapılar oluşturuyoruz.” Toksöz, derneğin kurulduğu günden bu yana emeği geçenlere teşekkür ederek sözlerine son verdi.Toksöz’ün ardından derneğin kurucu üyelerinden olan Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin konuşmasında derneğin üyesi olmaktan onur duyduğunu, yeni üyeler ile birlikte HAGİAD’a dinamizm kazandırıldığını belirtti.Konuşmaların ardından plaket törenine geçildi. Derneğe katılan yirmi beş yeni üyenin sektörleri ve şirketlerinin tanıtımının yapıldığı slayt’ın izletilmesinin ardından geceye katılan protokol üyeleri ve iş adamları üyelere rozetlerini taktı.Hatay’da istihdam sağladıkları için derneğe kabul edilerek HAGİAD bünyesine katılan aralarında Hatay’ın tanınmış simalarının da bulunduğu yirmibeş iş adamı ise şöyle sıralandı; Ali Alkan, Burak Günsay, Selahattin Mıstıkoğlu, Eren Kızıltaş, Tural Terzi, İskender Ördek, Kemal Metin Urhan, Rasim Gali, Levent Çokluk, Necmettin Alkan, Selim Ağbaht, Ahmet Kazar, Hüseyin Doğru, Aytaç Çokluk, Tutku Yüksel, Bedi Ekram, Ali Niziplioğlu, Edip Bozkurt, Cemal Korhan Topal, Yunus Emre US, Muhammed Ergüvenoğlu, Asaf Asfuroğlu, Serhan Rende, Seçil Akgöl, Hatay Esmergil.Şarkıcı Yeliz’in sahne aldığı gece’de plaket töreninin ardından konuklar dans ederek eğlenceye katıldılar. Gece HAGİAD adı ile süslenmiş pasta kesimi ile son buldu.
HAGİAD’a 25 Yeni Kan haberi 21 Aralık 2012 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  28338 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
HAGİAD’a 25 Yeni Kan haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 28338 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
HAGİAD’a+25+Yeni+Kan Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
HAGİAD’a 25 Yeni Kan Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 24 Mayıs 2024 Cuma 07:08 https://firmarehberim.com/haber/yerel/hagiada-25-yeni-kan-14984 #HAGİAD’a #25 #Yeni #Kan #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #HAGİAD’a25 #25Yeni #YeniKan #HAGİAD’a25YeniKan #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Hagiad’A 25 Yeni Kan Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Hagiad’A 25 Yeni Kan için Sıkça Sorulan Sorular
Hagiad’A 25 Yeni Kan En Gücel Haberler
Hagiad’A 25 Yeni Kan Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Hagiad’A 25 Yeni Kan Firma Rehberi Nerde?
Hagiad’A 25 Yeni Kan Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Hagiad’A 25 Yeni Kan Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Hagiad’A 25 Yeni Kan En Popüler Haber Listesi Nerede?
Hagiad’A 25 Yeni Kan Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Hagiad’A 25 Yeni Kan İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Hagiad’A 25 Yeni Kan Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Hagiad’A 25 Yeni Kan Son Güncellemeleri Neler?
Hagiad’A 25 Yeni Kan Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Hagiad’A 25 Yeni Kan Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Hagiad’A 25 Yeni Kan Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?