HARBİYE PİLİÇE BİR ÖDÜL DE İHRACATÇI BİRLİĞİNDEN googlepng

Akdeniz Su Ürünleri ve Hayvansal Mamüller İhracatçılar Birliği (ASHİB), Hatay'ın yurt dışına ihracatıyla ün yapan Harbiye Piliç Dış Ticaret Limited Şirketini ödüllendirdi.

Akdeniz Su Ürünleri ve Hayvansal Mamüller İhracatçıları Birliği'nden yapılan açıklamada, 2020 yılında Kanatlı sektöründe en fazla ihracat gerçekleştiren 6. Firma olmasından dolayı Harbiye Piliç Dış Ticaret'in plaketle ödüllendirdiğini duyurdu. ASHİB Yönetim kurulu Başkan Vekili Ali Can Yamanyılmaz'dan plaketi alan Harbiye Piliç Dış Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Kabaali, "2020 yılını 4 kıtada 28 ülkeye ihracat yaparak tamamladık. Ülkemizin ve bölgemizin kalkınmasında daha çok üretim ve daha çok istihdam önemli ve gereklidir. Ülkemiz ihracatına daha fazla katkı sunmayı diliyoruz" ifadesini kullandı. 2001 yılında kurdukları şirkette ürettikleri ürünleri dünyanın bir çok ülkesine ihraç ettikleri gibi iç piyasaya ürün dağıtımı yaptıklarını belirten Kabaali, "Daha çok ihracat odaklı faaliyet gösteren piliç işleme tesisimizde üretilen piliç eti ürünleri, 'Akdeniz Entegre, Harbiye Piliç ve Belkıs Piliç' markaları ile yurtdışına ihraç edilmektedir" diyerek, müşterilerin sürekli değişen ihtiyaç ve beklentilerine uygun üretim politikasını benimsediklerini de açıklamalarında yer verdi.
HARBİYE PİLİÇE BİR ÖDÜL DE İHRACATÇI BİRLİĞİNDEN haberi 20 Şubat 2021 13:52 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Harbiye Piliç adına Hatay / Defne muhabirimiz Mehmet Katırcıoğlu tarafından Piliç sektörüne eklenmiş olup  120 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Firma
İlgili Sektör
Şehir
HARBİYE PİLİÇE BİR ÖDÜL DE İHRACATÇI BİRLİĞİNDEN haberi, Hatay Defne Yerel Haberleri Hatay ili Defne ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 120 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
HARBİYE+PİLİÇE+BİR+ÖDÜL+DE+İHRACATÇI+BİRLİĞİNDEN Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
HARBİYE PİLİÇE BİR ÖDÜL DE İHRACATÇI BİRLİĞİNDEN Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 28 Mayıs 2024 Salı 07:27 https://firmarehberim.com/haber/yerel/harbiye-pilice-bir-odul-de-ihracatci-birliginden-235603?id=235603&sayfa=3 #HARBİYE #PİLİÇE #BİR #ÖDÜL #DE #İHRACATÇI #BİRLİĞİNDEN #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #HARBİYEPİLİÇE #PİLİÇEBİR #BİRÖDÜL #ÖDÜLDE #DEİHRACATÇI #İHRACATÇIBİRLİĞİNDEN #HARBİYEPİLİÇEBİRÖDÜLDEİHRACATÇIBİRLİĞİNDEN #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Nihat Mazmanoğlu AGF Başkan Yardımcısı Oldu

Türkiye’nin en büyük basın çatı örgütü Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’na bağlı olan, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 15:44
Vali Doğan, Arsuz’da İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Vali Yardımcısı Yusuf İzci ve beraberindeki heyet ile birlikte Arsuz ilçemizde bir dizi incelemelerde bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:54
Antakya künefesine AB tescili geliyor

Sanayii ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki konuşmasında Antakya künefesinin Avrupa’da tescil aşamasına geldiğini açıkladı. Varank, komisyona verilen arada milletvekillerine Antakya künefesi ikram etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:27
Vali Doğan ATSO Heyetini Makamında Kabul Etti

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ile beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 14:20
Servet Kuyumculuk Yeni Konsepti İle Hizmette

Bölgemiz Kuyumculuk sektörünün başarılı firmalarından olmasının yanında müşterilerine sunduğu en trend tasarımlar ile fark yaratan Servet Kuyumculuk, yenilenen konsepti ile hizmete başladı..

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 13:20
Has Turizm Araç Filosunu Büyütüyor

Türkiye’nin yanı sıra Yemen'den Sibirya’ya kadar uzanan geniş bir coğrafyada hizmet veren Has Turizm, araç filosuna yaptığı yatırımları sürdürüyor.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 12:52
DGC’den İlçe Emniyet Müdürü Bilyeli’ye Hoş Geldiniz Ziyareti

Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti (DGC) kısa bir süre önce Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Kenan Bilyeli’yi makamında ziyaret etti.

Nejla Çetinoğlu | 25 Kasım 2022 13:09
ATSO künefeyi dünyaya tanıtacak

Hatay’ın meşhur tatlı çeşitlerinden biri olan Antakya Künefesi’nin dünya çapında tanıtımının yapılması için büyük yol kat eden ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, künefe başvurusunun askı sürecinde olduğunu söyledi.

Mehmet Katırcıoğlu | 22 Kasım 2022 14:15
Vali Doğan, İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, beraberindeki heyet ile birlikte Yeni Polis Evi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Nejla Çetinoğlu | 27 Ekim 2022 15:43
PROF. DR. ALAGÖZ’DEN HGC’YE ZİYARET

Bir takım ziyaretler ve konferanslar vermek üzere Hatay’a gelen Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Alagöz ve beraberinde bulunan heyet, Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini HGC Hizmet Binası’nda ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ekim 2022 15:35
Harbiye Piliçe Bir Ödül De İhracatçi Birliğinden Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Harbiye Piliçe Bir Ödül De İhracatçi Birliğinden için Sıkça Sorulan Sorular
Harbiye Piliçe Bir Ödül De İhracatçi Birliğinden En Gücel Haberler
Harbiye Piliçe Bir Ödül De İhracatçi Birliğinden Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Harbiye Piliçe Bir Ödül De İhracatçi Birliğinden Firma Rehberi Nerde?
Harbiye Piliçe Bir Ödül De İhracatçi Birliğinden Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Harbiye Piliçe Bir Ödül De İhracatçi Birliğinden Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Harbiye Piliçe Bir Ödül De İhracatçi Birliğinden En Popüler Haber Listesi Nerede?
Harbiye Piliçe Bir Ödül De İhracatçi Birliğinden Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Harbiye Piliçe Bir Ödül De İhracatçi Birliğinden İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Harbiye Piliçe Bir Ödül De İhracatçi Birliğinden Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Harbiye Piliçe Bir Ödül De İhracatçi Birliğinden Son Güncellemeleri Neler?
Harbiye Piliçe Bir Ödül De İhracatçi Birliğinden Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Harbiye Piliçe Bir Ödül De İhracatçi Birliğinden Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Harbiye Piliçe Bir Ödül De İhracatçi Birliğinden Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?