HATAY MÜFTÜSÜ SİNANOĞLU: UMRE KAYITLARI DEVAM EDİYOR DEDİ googlepng

İl Müftüsü Mustafa Sinanoğlu, kentte iki ay içinde şuana kadar bin 71 kişinin Umreye gitmek için kayıt yaptırdığını belirtti.
HATAY+MÜFTÜSÜ+SİNANOĞLU:+UMRE+KAYITLARI+DEVAM+EDİYOR+DEDİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

 Sinanoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen yıl Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonuyla merkezden 322 ilçelerden de 689 olmak üzere toplam bin 11 kişinin kutsal toprakları ziyaret ettiğini söyledi.      Umre fiyatlarının otele ve kalınacak gün sayısına göre 790 ile bin 485 Avro arasında değiştiğini ifade eden Sinanoğlu, 7 ile 26 gün olarak değişik tiplerde turların bulunduğunu kaydetti.      Sinanoğlu, kentte bu yıl içerisinde şuana kadar, 373'ü merkezden olmak üzere toplam bin 71 kişinin Umreye gitmek üzere kayıt yaptırdığını belirtti.      Umreye gidecekler için 5-7 Mart tarihleri arasında TOKİ Camisi'nde seminer verileceğini vurgulayan Sinanoğlu. kayıtların devam ettiğini söyledi.  
HATAY MÜFTÜSÜ SİNANOĞLU: UMRE KAYITLARI DEVAM EDİYOR DEDİ haberi 02 Mart 2011 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  11884 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
HATAY MÜFTÜSÜ SİNANOĞLU: UMRE KAYITLARI DEVAM EDİYOR DEDİ haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 11884 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
HATAY+MÜFTÜSÜ+SİNANOĞLU:+UMRE+KAYITLARI+DEVAM+EDİYOR+DEDİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Kayıtlı haber bulunamadı.
Hatay Müftüsü Sinanoğlu: Umre Kayitlari Devam Ediyor Dedi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Hatay Müftüsü Sinanoğlu: Umre Kayitlari Devam Ediyor Dedi için Sıkça Sorulan Sorular
Hatay Müftüsü Sinanoğlu: Umre Kayitlari Devam Ediyor Dedi En Gücel Haberler
Hatay Müftüsü Sinanoğlu: Umre Kayitlari Devam Ediyor Dedi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Hatay Müftüsü Sinanoğlu: Umre Kayitlari Devam Ediyor Dedi Firma Rehberi Nerde?
Hatay Müftüsü Sinanoğlu: Umre Kayitlari Devam Ediyor Dedi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Hatay Müftüsü Sinanoğlu: Umre Kayitlari Devam Ediyor Dedi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Hatay Müftüsü Sinanoğlu: Umre Kayitlari Devam Ediyor Dedi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Hatay Müftüsü Sinanoğlu: Umre Kayitlari Devam Ediyor Dedi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Hatay Müftüsü Sinanoğlu: Umre Kayitlari Devam Ediyor Dedi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Hatay Müftüsü Sinanoğlu: Umre Kayitlari Devam Ediyor Dedi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Hatay Müftüsü Sinanoğlu: Umre Kayitlari Devam Ediyor Dedi Son Güncellemeleri Neler?
Hatay Müftüsü Sinanoğlu: Umre Kayitlari Devam Ediyor Dedi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Hatay Müftüsü Sinanoğlu: Umre Kayitlari Devam Ediyor Dedi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Hatay Müftüsü Sinanoğlu: Umre Kayitlari Devam Ediyor Dedi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?