Horizon 2020 Eğitim Semineri MKܒde Yapıldı googlepng

Mustafa Kemal Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi (BAP) tarafından Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu’nunda“AB 7. Çerçeve ve Horizon 2020 Üniversite Başlangıç Seviyesi Eğitim ve Bilgilendirme Günü” adlı seminer düzenlendi. 
Horizon+2020+Eğitim+Semineri+MKܒde+Yapıldı Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

 TÜBİTAK’ta görevli Uzman Burcu Doğan ve Uzman İlknur Yılmaz’ın konuşmacı olarak katıldıkları programa üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Gözübenli ve çok sayıda öğretim elemanı katıldı.MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder programda yaptığı konuşmada “HORİZON 2020” olarak da adlandırılan eğitim seminerinin düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek programın içeriği ve katkıları konusunda bilgiler verdi.Rektör Güder,üniversitelerde projelerin başvuru ve yürütülmesi sürecinde araştırmacıların gereksinim duyabilecekleri bilgilere kolay erişimin sağlanması, üniversite Ar-Ge ve proje etkinliklerinin koordinasyonlu bir şeklide yürütülebilmesi adına tüm üniversiteler, enstitüler ve sanayiciler için Horizon 2020 katılım süreçlerinden istifade etmenin önemini dile getirdi.Bilginin günümüzde kalkınmanın en önemli öğelerinden biri olduğunu ifade eden Rektör Güder, “Bilgi üretiminin yolu hayal kurmak, düşünmek ve düşündüğünü uygulamakla mümkündür.  Düşüncelerin uygulamaya geçmesi için araştırmak, proje veya projeler ürütmek ve fikirleri paylaşmak son derece önemlidir” diye konuştu.Bugüne kadar DPT, TÜBİTAK, DOĞAKA, AB, TAGEM, İŞKUR ve SODES gibi kurumlardan son 5 yılda destek alınan proje sayısının 66olduğunun bilgisini de aktaran Rektör Güder, bunun 4 adedinin ise AB projesi olduğunu belirtti. Mustafa Kemal Üniversitesi olarak ilk on üniversite arasına girmek istediklerini yineleyen Rektör Güder, “Başta ilimiz ve bölgemiz olmak üzere ülkemizin kalkınması adına üzerimize aldığımız sorumluluğu başarıyla yerine getirmekteyiz, getirmeye de aynı titizlikte devam edeceğiz” ifadesini kullandı.Rektör Güder’in konuşmasının ardından TÜBİTAK uzmanları Burcu Doğan ve İlknur Yılmaz,“Horizon 2020 Başlangıç Düzeyi Eğitimi” adlı sunum gerçekleştirdiler. Uzmanlar yaptıkları sunumdaAB Çerçeve Programları hakkında bilgiler vererek programların tarihsel sürecinden, işlevinden, kapsamından ve öneminden bahsettiler. Uzmanlar, üniversitemiz öğretim elemanlarına AB projeleri konusunda çağrıda da bulunarak daha cesaretli olmaları konusunda tavsiyelerde bulundular.Soru cevaplarla devam eden program, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Gözübenli’ninUzman Burcu Doğan ve Uzman İlknur Yılmaz’a plaket vermesiyle sona erdi.
Horizon 2020 Eğitim Semineri MKܒde Yapıldı haberi 26 Haziran 2013 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  8627 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Horizon 2020 Eğitim Semineri MKܒde Yapıldı haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 8627 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Horizon+2020+Eğitim+Semineri+MKܒde+Yapıldı Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Horizon 2020 Eğitim Semineri MKܒde Yapıldı Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 08 Haziran 2024 Cumartesi 08:52 https://firmarehberim.com/haber/yerel/horizon-2020-egitim-semineri-mkude-yapildi-16596 #Horizon #2020 #Eğitim #Semineri #MKܒde #Yapıldı #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #Horizon2020 #2020Eğitim #EğitimSemineri #SemineriMKܒde #MKܒdeYapıldı #Horizon2020EğitimSemineriMKܒdeYapıldı #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Horizon 2020 Eğitim Semineri Mkü’De Yapıldı Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Horizon 2020 Eğitim Semineri Mkü’De Yapıldı için Sıkça Sorulan Sorular
Horizon 2020 Eğitim Semineri Mkü’De Yapıldı En Gücel Haberler
Horizon 2020 Eğitim Semineri Mkü’De Yapıldı Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Horizon 2020 Eğitim Semineri Mkü’De Yapıldı Firma Rehberi Nerde?
Horizon 2020 Eğitim Semineri Mkü’De Yapıldı Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Horizon 2020 Eğitim Semineri Mkü’De Yapıldı Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Horizon 2020 Eğitim Semineri Mkü’De Yapıldı En Popüler Haber Listesi Nerede?
Horizon 2020 Eğitim Semineri Mkü’De Yapıldı Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Horizon 2020 Eğitim Semineri Mkü’De Yapıldı İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Horizon 2020 Eğitim Semineri Mkü’De Yapıldı Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Horizon 2020 Eğitim Semineri Mkü’De Yapıldı Son Güncellemeleri Neler?
Horizon 2020 Eğitim Semineri Mkü’De Yapıldı Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Horizon 2020 Eğitim Semineri Mkü’De Yapıldı Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Horizon 2020 Eğitim Semineri Mkü’De Yapıldı Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?