İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı googlepng

Nitelikli insan gücünü ve işadamlarını buluşturarak istihdamlara yardımcı olmak amacıyla üniversitemiz Mühendislik Fakültesinde Hatay Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünce 6. Hatay İnsan Kaynakları ve istihdam Fuarı düzenlendi.

İnsan+Kaynakları+ve+İstihdam+Fuarı+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

       Fuarın açılış konuşmasını yapan Hatay Çalışma ve İş Kurumu (İş Kur) İl Müdürü Ahmet Bulanık, “Ülkemizin önemli sorunlarından olan işsizliği azaltmak ve nitelikli istihdamı arttırmak amacıylaTürkiye İş Kurumu ülkemizde politikalar üretip uygulamaktadır” dedi.Bulanık, 2013 yılında ’’3460 ı erkek 1331’’ kadın olmak üzere toplam 4791 nitelikli kişinin iş hayatına kazandırıldığını söyledi.Bu süreç içerisinde büyük özveri ve hassasiyetle politikaların üretilip uygulanmasına katkı sağlayan herkese şükranlarını sundu. Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Hüsnü Salih Güder tüm katılımcıları selamlayarak 6. Hatay İnsan Kaynakları ve istihdam Fuarı’nın ülkemiz gençlerine iş istihdamı sağlamada faydalı bir fuar olacağını belirtti.Rektör Güder, ”Asıl mesele işsizlik değil mesleksizliktir.Önemli olan anahtar personeli yetiştirmektir. Rekabetçilik önemlidir rakiplerimizin bir adım önünde olmak sıra dışı kabiliyetli insanlardan geçer. İstihdam fuarında Gerek iş Adamları aradığı nitelikli personelleri gerekse iş hayatına hazırlanırken gençlerin ne gibi şeylerle karşılaşacağı durumlar hakkında önemli bilgiler vererek özel fonksiyonu yerine getiren bir etkinliktir”şeklinde konuştu.    
İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı haberi 04 Kasım 2013 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  9197 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 9197 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
İnsan+Kaynakları+ve+İstihdam+Fuarı+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 07 Haziran 2024 Cuma 19:43 https://firmarehberim.com/haber/yerel/insan-kaynaklari-ve-istihdam-fuari-17230 #İnsan #Kaynakları #ve #İstihdam #Fuarı #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #İnsanKaynakları #Kaynaklarıve #veİstihdam #İstihdamFuarı #İnsanKaynaklarıveİstihdamFuarı #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Kayıtlı haber bulunamadı.
İnsan Kaynakları Ve İstihdam Fuarı Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
İnsan Kaynakları Ve İstihdam Fuarı için Sıkça Sorulan Sorular
İnsan Kaynakları Ve İstihdam Fuarı En Gücel Haberler
İnsan Kaynakları Ve İstihdam Fuarı Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
İnsan Kaynakları Ve İstihdam Fuarı Firma Rehberi Nerde?
İnsan Kaynakları Ve İstihdam Fuarı Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
İnsan Kaynakları Ve İstihdam Fuarı Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
İnsan Kaynakları Ve İstihdam Fuarı En Popüler Haber Listesi Nerede?
İnsan Kaynakları Ve İstihdam Fuarı Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
İnsan Kaynakları Ve İstihdam Fuarı İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
İnsan Kaynakları Ve İstihdam Fuarı Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
İnsan Kaynakları Ve İstihdam Fuarı Son Güncellemeleri Neler?
İnsan Kaynakları Ve İstihdam Fuarı Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
İnsan Kaynakları Ve İstihdam Fuarı Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
İnsan Kaynakları Ve İstihdam Fuarı Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?