İSKENDERUN DA ZAFER BAYRAMI KUTLAMALARI googlepng

 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 92. Yıldönümü kutlamaları Atatürk Anıtı’nda düzenlenen törenle başladı.
İSKENDERUN+DA+ZAFER+BAYRAMI+KUTLAMALARI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Kutlama programına, İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit, Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, İskenderun 39. Mekanize Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hasan Polat, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Kadir Yıldız, belediye meclis üyeleri, siyasi parti, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.Kutlama programı, sabah saat 09.00’da Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunumu ile başladı.İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit, İskenderun 39. Mekanize Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hasan Polat ve İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in Atatürk Anıtı’na çelenkleri sunmasının ardından, program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile sürdü.Belediye Başkanı Seyfi Dingil, törene katılanların 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı. Ardından İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit, İskenderun 39. Mekanize Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hasan Polat ve İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Kaymakamlık’ta tebrikleri kabul etti.Tebrik kabulünü, Atatürk Bulvarı’ndaki kutlama programı izledi.İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit, İskenderun 39. Mekanize Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hasan Polat ve İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, törene katılanların ve halkın bayramını kutladı.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, günün anlam ve önemine ilişkin konuşan, Piyade Kurmay Yüzbaşı Mehmet Atabey, “Bugün ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde milletin bağrından çıkan kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerinin yine milletimizle elele gerçekleştirdiği en büyük zaferin, 30 Ağustos Zafer Bayramının 92 yıldönümüdür. Büyük Atatürk’ün Samsun’a çıkışıyla başlayan milli mücadele Türk milletinin varını yoğunu ortaya koyarak ordusuna verdiği destekle devam etmiş ve Sakarya meydan muharebesiyle düşmanın taarruz gücü kırılmıştır” dedi.Şiir, folklar ekibi gösterisi ile süren kutlama programı, resmi geçid töreni ile sona erdi.Bayram dolayısıyla, Belediye hizmet binasına Türk bayrağı ve Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün posteri asıldı.
İSKENDERUN DA ZAFER BAYRAMI KUTLAMALARI haberi 01 Eylül 2014 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  15379 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
İSKENDERUN DA ZAFER BAYRAMI KUTLAMALARI haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 15379 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
İSKENDERUN+DA+ZAFER+BAYRAMI+KUTLAMALARI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
İSKENDERUN DA ZAFER BAYRAMI KUTLAMALARI Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 01 Mayıs 2024 Çarşamba 19:21 https://firmarehberim.com/haber/yerel/iskenderun-da-zafer-bayrami-kutlamalari-19516 #İSKENDERUN #DA #ZAFER #BAYRAMI #KUTLAMALARI #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #İSKENDERUNDA #DAZAFER #ZAFERBAYRAMI #BAYRAMIKUTLAMALARI #İSKENDERUNDAZAFERBAYRAMIKUTLAMALARI #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
İskenderun Da Zafer Bayrami Kutlamalari Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
İskenderun Da Zafer Bayrami Kutlamalari için Sıkça Sorulan Sorular
İskenderun Da Zafer Bayrami Kutlamalari En Gücel Haberler
İskenderun Da Zafer Bayrami Kutlamalari Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
İskenderun Da Zafer Bayrami Kutlamalari Firma Rehberi Nerde?
İskenderun Da Zafer Bayrami Kutlamalari Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
İskenderun Da Zafer Bayrami Kutlamalari Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
İskenderun Da Zafer Bayrami Kutlamalari En Popüler Haber Listesi Nerede?
İskenderun Da Zafer Bayrami Kutlamalari Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
İskenderun Da Zafer Bayrami Kutlamalari İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
İskenderun Da Zafer Bayrami Kutlamalari Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
İskenderun Da Zafer Bayrami Kutlamalari Son Güncellemeleri Neler?
İskenderun Da Zafer Bayrami Kutlamalari Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
İskenderun Da Zafer Bayrami Kutlamalari Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
İskenderun Da Zafer Bayrami Kutlamalari Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?