LEZZETLERİN BULUŞTUĞU ADRES ANTAKYA KAHVALTI EVİ googlepng

<span style="background-color:rgb(250, 250, 250); color:rgb(51, 51, 51); font-family:times new roman,serif; font-size:14px">Hatay Sultan Sofrası Antakya Kahvaltı Evi d&uuml;n kapılarını basın mensuplarına a&ccedil;tı.</span>
LEZZETLERİN+BULUŞTUĞU+ADRES+ANTAKYA+KAHVALTI+EVİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Antakya’nın tarihi kimliği ve dokusunu iliklerinize kadar hissedebileceğiniz yeni mekân şehrimizin hiç’te yabancı olmadığı bir isim tarafından faaliyete geçirildi.25 yıldır yemek ve turizm sektörünün içinde olan Mehmet Metin Tansal tarafından açılan Hatay Sultan Sofrası Antakya Kahvaltı Evi’nde ilimize özgü lezzetleri bulabilir, eşsiz lezzetlerin tadına bakabilirsiniz.Eski Antakya Evlerinin son yıllarda büyük rağbet görmesi ile birlikte içinde bulunulan Hatay Sultan Sofrası Antakya Kahvaltı Evi binasını 2008 yılında satın aldıklarını restorasyon izninin alınması ile de 2010 yılında binanın tadilatlarının yapılmaya başladığını ifade eden Tansal, “Bir yatırımcı olarak öncelikle girişimcilerin önündeki engellerin kaldırılması gerektiğini düşünüyorum. Yatırımcının önüne engel değil bilakis destekler ve hibeler verilmesi gerektiğine inanıyorum. Bu konuda gerek ilimiz mülki amirlerine gerekse de milletvekillerine önemli görevler düştüğüne inanıyorum. Yatırımların önündeki engellerin kaldırılması yatırımların sayısının artmasını sağlayacaktır” görüşünü dile getirdi.Hatay Sultan Sofrası Antakya Kahvaltı Evi yönetimini ve işletmeciliğini üstlenen Mehmet Metin Tansal, Antakya’nın farklılıkları bir zenginlik olarak gördüğünü belirterek, “Sevgi, barış, kardeşlik ve hoşgörü kentinin yapısı korunmalı, bu memlekette insanlar kardeşçe bir arada yaşadığı müddetçe Antakya’nın mozaik yapısı bozulmaz.” diye konuştu.‘Antakya tatlarının lezzetinden, kalitesinden ve temizlik ilkesinden ödün vermeden yirmi beş yıldır hizmetimize devam etmekteyiz’ diyen Tansal, “İstikrarlı ve prensipli yürümemizin meyvelerini kısa sürede aldık. Bunun bize vermiş olduğu güç ve kuvvetle, dünyadaki yemek trendinin, fastfood yönünde değişmesinden olumsuz yönde etkilenmedik. Bir süre sonra insanların talepleri tekrar sağlıklı ve annelerimizin yarattığı lezzetlere doğru değişti. Tam bu noktada bizim hedefimiz ve insanların talepleri aynı çizgide birleşti, Türkiye’deki tanınmış gurmelerin ve büyük şeflerin destekleri, fikirleri bizim yürümemizi değil koşmamızı sağladı.Bugün, büyük şehirlerde lokantalar zinciri kurmak yerine oğlum Mustafa Mert Tansal ve kızım Meltem Tansal ile birlikte Antakya’mızı tanıtmak ve eski güzelliklerimizi yaşatabilmek için tarihi bir Antakya evini restore edip, ikinci şubemizi yöresel Antakya kahvaltısı üzerine Antakya Kahvaltı Evi adı altında hizmetinize sunuyoruz. Böylelikle Antakya tarihinin olması gerektiği yere gelmesinde üzerimize düşen görevi yapmış oluyoruz” şeklinde konuştu.Bizlerde Hatayrehberim ekibi olarak Hatay Sultan Sofrası Antakya Kahvaltı Evi yöneticisi ve işletmecisi Mehmet Metin Tansal başta olmak üzere tüm çalışanlarını kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.”
LEZZETLERİN BULUŞTUĞU ADRES ANTAKYA KAHVALTI EVİ haberi 13 Ağustos 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Çayırlı Belediyesi adına Hatay / Antakya muhabirimiz Mehmet Katırcıoğlu tarafından  1914 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Firma
Şehir
LEZZETLERİN BULUŞTUĞU ADRES ANTAKYA KAHVALTI EVİ haberi, Hatay Antakya Yerel Haberleri Hatay ili Antakya ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 1914 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
LEZZETLERİN+BULUŞTUĞU+ADRES+ANTAKYA+KAHVALTI+EVİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
LEZZETLERİN BULUŞTUĞU ADRES ANTAKYA KAHVALTI EVİ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 23 Eylül 2024 Pazartesi 07:09 https://firmarehberim.com/haber/yerel/lezzetlerin-bulustugu-adres-antakya-kahvalti-evi-22762 #LEZZETLERİN #BULUŞTUĞU #ADRES #ANTAKYA #KAHVALTI #EVİ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #LEZZETLERİNBULUŞTUĞU #BULUŞTUĞUADRES #ADRESANTAKYA #ANTAKYAKAHVALTI #KAHVALTIEVİ #LEZZETLERİNBULUŞTUĞUADRESANTAKYAKAHVALTIEVİ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

ANTAKYA GASTRONOMİ ÇARŞISI’NDA SONA GELİNDİ

Dünyaya nam salmış mutfağıyla bilinen Hatay’da Restaurantların hizmet vereceği Antakya Gastronomi Çarşısı açılışına sayılı günler kaldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Eylül 2024 20:57
Geri dönüş hızlansın” mesajıyla “ Buradayız Hatay”

Deprem sonrası en büyük sivil toplum örgütlenmesini sağlayan Buradayız Hatay Derneği son derece başarılı organizasyonlarla dikkat çekiyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ağustos 2024 13:43
ARSUZ’DA YENİ PLAJ ÇALIŞMASI TAMAMLANDI

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Başkan Mehmet Öntürk’ün yerel seçimler öncesi vaat ettiği 6 Yeni Plaj Projesi çerçevesinde sahil bölgelerinde düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ağustos 2024 13:34
Yerel Gazetelere Bir Darbe de TMMOB’dan

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği, aldığı yeni bir kararla bünyesinde bulunan odaların genel kurul ilanlarının artık gazetelerde yayımlanmayacağını duyurdu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 21 Ağustos 2024 19:59
Oda Başkanlarından Cumhurbaşkanına “Mücbir Sebep” Talebi

Hatay, Adıyaman, Kahramanmaraş, Malatya ve Gaziantep’in İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde 31 Ağustos’ta sona erecek mücbir sebep halinin uzatılması için Ticaret ve Sanayi Odaları başkanları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çağrıda bulundu.

Mehmet Katırcıoğlu | 21 Ağustos 2024 19:37
Cumhurbaşkanı’ndan Hatay’a Hibe

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, Hatay’ın ilçelerinde şehrin yeniden inşa ve ihyası sürecinde ihtiyaçları belirlemek ve talepleri toplamak amacıyla muhtarlarla bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 21 Ağustos 2024 19:23
Bakan Murat Kurum Hatay da

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat KURUM, Valimiz Mustafa MASATLI, Milletvekillerimiz, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet ÖNTÜRK, Vali Yardımcılarımız, Kaymakamlarımız, Belediye Başkanlarımız ve ilgili kurum yetkililerimizle birlikte ilimizdeki ihya, inşa ve imar çalışmalarını yerinde inceledi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 21 Ağustos 2024 10:48
Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Lezzetlerin Buluştuğu Adres Antakya Kahvalti Evi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Lezzetlerin Buluştuğu Adres Antakya Kahvalti Evi için Sıkça Sorulan Sorular
Lezzetlerin Buluştuğu Adres Antakya Kahvalti Evi En Gücel Haberler
Lezzetlerin Buluştuğu Adres Antakya Kahvalti Evi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Lezzetlerin Buluştuğu Adres Antakya Kahvalti Evi Firma Rehberi Nerde?
Lezzetlerin Buluştuğu Adres Antakya Kahvalti Evi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Lezzetlerin Buluştuğu Adres Antakya Kahvalti Evi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Lezzetlerin Buluştuğu Adres Antakya Kahvalti Evi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Lezzetlerin Buluştuğu Adres Antakya Kahvalti Evi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Lezzetlerin Buluştuğu Adres Antakya Kahvalti Evi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Lezzetlerin Buluştuğu Adres Antakya Kahvalti Evi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Lezzetlerin Buluştuğu Adres Antakya Kahvalti Evi Son Güncellemeleri Neler?
Lezzetlerin Buluştuğu Adres Antakya Kahvalti Evi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Lezzetlerin Buluştuğu Adres Antakya Kahvalti Evi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Lezzetlerin Buluştuğu Adres Antakya Kahvalti Evi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?