Ödüllü Balkon Süsleme Yarışması sonuçlandı googlepng

Genel Merkezi İskenderun’da olan Sarı Zeybekler Derneği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM’nin kuruluşunun 100. Yılı vesilesi ile ödüllü olarak düzenlediği “Balkon Süsleme Yarışması” sonuçlandı.

Türkiye genelinden 362 süslemenin katıldığı yarışmada 112 puanla Sabiha Su Karkaş birinci olurken, ikinciliği 101 puanla Muhsin Uyar, üçüncülüğü de 98 puanla Işılay Kök kazandı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan SZD Genel Başkanı Nevzat Kurt, covid – 19 nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı alanlarda kutlayamayan çocuklarımıza yönelik düzenlenen Ödüllü Balkon Süsleme Yarışmasına yoğun ilgi olduğunu ve bu ilginin oldukça sevindirici olduğunu ifade ederek şunları söyledi : “Meclisimizin açılışı ve bugünün bayram ilan edilerek her yıl ulusal ve uluslararası düzeyde kutlanması çocuklarımıza hem değerlerimizi hatırlatmakta hem de sorumluluklar yüklemektedir. Demokrasi, özgürlük, bağımsızlık ve milli irade kavramlarının gençlerimiz tarafından benimsenmesi, korunması ve bu uğurda verilecek karşılıksız mücadelenin ve fedakarlığın en büyük örneğidir. Bu anlamda, 23 Nisanlar ülkemizin geleceği ve teminatı olan çocuklarımızın bu bilinçle yetişmeleri için önemli birer vesiledir. Bizler de bu bilincin daha da perçimlenmesi adına bir ödüllü yarışma düzenledik. Düzenlediğimiz bu yarışmada çocuklar evlerinin balkonlarını veya pencerelerini aynı okullarda olduğu gibi süslemelerini ve bu yaptıkları süslemelerini fotoğraflayarak bizlere ulaştırmalarını istedik. Toplam 362 öğrencinin katıldığı yarışmamızda hepsi birbirinden güzel bayraklı, Atatürklü, balonlu, resimli süslemeleri gördükçe bir kez daha Türk gençliği ile gurur duydum. Juri üyeliklerini; Aşir Alkaç (Kitap Otağı Yayınevi Sahibi), Mehmet Gök (Önce Vatan Derneği Genel Başkanı), Sonay Alkan (Organ Nakli ve Kanser Yardımlaşma Derneği Başkanı), Cemil Ugutmen (Diş Hekimi), Selahattin Deniz (Heykel, Taş, Ahşap Sanatçısı), Sena Kurt (Genç Sarı Zeybekler Başkanı), Emirhan Turkan (SZD İzmir Temsilcisi), Haşim Yıldız (SZD Ankara Temsilcisi), Demet M. Akdoğan (SZD Mersin Temsilcisi), Serkan Köybaşı (Hatay Aktif Gazeteciler Cemiyeti Başkanı) Volkan Acıoğlu (Palmiye Ajans Sahibi), Murat Kaptanoğlu’nun (İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Antrenörü) yaptığı yarışmada 112 puanla Sabiha Su Karkaş birinci olurken, ikinci 101 puanla Muhsin Uyar, üçüncü de 98 puanla Işılay Kök olarak belirlendi. Hatay’ın ilk ve tek yayınevi olan Kitap Otağı Yayınevi’nin katkılarıyla düzenlediğimiz ödüllü yarışmada 1.liğe layık görülen süslemeye Atatürkçü Gazeteci-Yazar Nevzat Kurt’un arşivinden 60 x 90 cm ölçülerinde Atatürk’ün az bilinen fotoğrafının olduğu kanvas bir tablo, 2.’ye 15 kitaptan oluşan bir set, 3.ye de 10 kitaptan oluşan bir set hediye edilecektir. Ayrıca ilk eleme sonucunda finale kalan 36 öğrencimize de yine Nevzat Kurt’un son kitabı olan Başkomutan Atatürk kitabı imzalı olarak hediye edilecektir. Başta kitap sponsorumuz Kitap Otağı Yayınevi’ne, bizlere zaman ayırarak puanlama yapan jüri üyelerimize ve katılımcı öğrenci ve velilerine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Gelecek sizlerin omuzlarınızda yükselecektir çocuklar. Bu sorumluluğunuza sahip çıkacağınıza inancım sonsuzdur. Var olun..”
Ödüllü Balkon Süsleme Yarışması sonuçlandı haberi 06 Mayıs 2020 14:38 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay / İskenderun muhabirimiz Nejla Çetinoğlu tarafından  876 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Ödüllü Balkon Süsleme Yarışması sonuçlandı haberi, Hatay İskenderun Yerel Haberleri Hatay ili İskenderun ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 876 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Ödüllü+Balkon+Süsleme+Yarışması+sonuçlandı Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Ödüllü Balkon Süsleme Yarışması sonuçlandı Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 01 Mayıs 2024 Çarşamba 03:24 https://firmarehberim.com/haber/yerel/odullu-balkon-susleme-yarismasi-sonuclandi-234928 #Ödüllü #Balkon #Süsleme #Yarışması #sonuçlandı #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #ÖdüllüBalkon #BalkonSüsleme #SüslemeYarışması #Yarışmasısonuçlandı #ÖdüllüBalkonSüslemeYarışmasısonuçlandı #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Ödüllü Balkon Süsleme Yarışması Sonuçlandı Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Ödüllü Balkon Süsleme Yarışması Sonuçlandı için Sıkça Sorulan Sorular
Ödüllü Balkon Süsleme Yarışması Sonuçlandı En Gücel Haberler
Ödüllü Balkon Süsleme Yarışması Sonuçlandı Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Ödüllü Balkon Süsleme Yarışması Sonuçlandı Firma Rehberi Nerde?
Ödüllü Balkon Süsleme Yarışması Sonuçlandı Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Ödüllü Balkon Süsleme Yarışması Sonuçlandı Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Ödüllü Balkon Süsleme Yarışması Sonuçlandı En Popüler Haber Listesi Nerede?
Ödüllü Balkon Süsleme Yarışması Sonuçlandı Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Ödüllü Balkon Süsleme Yarışması Sonuçlandı İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Ödüllü Balkon Süsleme Yarışması Sonuçlandı Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Ödüllü Balkon Süsleme Yarışması Sonuçlandı Son Güncellemeleri Neler?
Ödüllü Balkon Süsleme Yarışması Sonuçlandı Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Ödüllü Balkon Süsleme Yarışması Sonuçlandı Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Ödüllü Balkon Süsleme Yarışması Sonuçlandı Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?