REYHANLI CHP Yİ SARSAN İSTİFA googlepng

GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE REYHANLI CHP İLÇE ÖRGÜTÜNDE PARTİ GENEL MERKEZ YÖNETİCİLERİNİN TEFTİŞİ SIRASINDA MEYDANA GELEN OLAYLARI İÇİNE SİNDİREMEDİĞİNİ BELİRTEN İLÇE YÖNETİCİSİ MAHMUT KURTOĞLU İLÇE BAŞKANI TAMER APİŞİ PROTESTO EDEREK GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ.
REYHANLI+CHP+Yİ+SARSAN+İSTİFA Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

REYHANLI YÖRESİNDE EN KÖKLÜ CHP Lİ AİLE OLARAK BİLİNEN KURTOĞLU AİLESİ ÖNEMLİ BİR FERDİ OLAN MAHMUT KURTOĞLULUNU PARTİDEKİ GÖREVİNDEN İSTİFA ETMESİ REYHANLI CHP de DEPREM ETKİSİ YARATTI.MAHMUT KURTOĞLU CHP HATAY İL BAŞKANLIĞINA GÖNDERDİĞİ İSTİFA MEKTUBUNDA ŞÖYLE DEDİ”23.01.2013 TARİHİNDE REYHANLI İLÇEMİZİ ZİYARET EDEN PARTİ DENETMENLERİMİZDEN PM ÜYESİ SAYIN” HALİT TOROMAN”  İZMİR MİLLETVEKİLİMİZ SAYIN “AŞKIN TÜRELİ”, İLE BÖLGE MİLLETVEKİLİMİZ SAYIN” MEHMET ALİ EDİBOĞLU” İL BAŞKANIMIZ SAYIN” SERVET MULLAOĞLU” VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİNİN ÇOĞUNLUĞUNU OLUŞTURDUĞU PARTİ ZİYARETLERİ ESNASINDA PARTİ İÇİ SORUNLARIN KONUŞULUP TARTIŞILDIĞI BİR ORTAMDA, BAŞTA REYHANLI İLÇE BAŞKANI VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİNİN, ÇOK SAYIDA PARTİLİNİN İÇİNDE YER ALDIĞI TOPLANTI, BİR HAYLİ TATSIZ VE ÜZÜNTÜ VERİCİ SONUÇLARA SEBEBİYET VERMİŞTİR. PARTİ DENETMENLERİMİZİN İLÇEMİZİ ZİYARETLERİ ESNASINDA KENDİLERİNE YÖNELİK HAKARET, KÜFÜR VE PARTİ TERBİYESİNİN ÇOK UZAĞINDA BİR YÖNTEMLE SOKAKLARA SIÇRAYACAK ŞEKİLDE FİZİKİ SALDIRI EYLEMLERİNDEN HİCAP DUYMUŞ BULUNUYORUM. BU ANLAYIŞIN VAR OLDUĞU BİR YÖNETİM KURULU İÇERİSİNDE PARTİ AHLAK VE DEĞERLERİNDEN UZAK OLMASI NEDENİ İLE KENDİLERİ İLE BİRLİKTE DEVAM EDEMEYECEĞİM. PARTİLİLERE YÖNELİK BU SALDIRI KAMUOYUNDA PARTİME ZARAR VERMİŞTİR. BU DURUM BAŞTA ŞAHSIMI VE BİRÇOK PARTİLİMİ DERİNDEN YARALAMIŞ VE ÜZMÜŞTÜR.PARTİLİLERİMİZİN İLÇEMİZİ ZİYARETLERİ ESNASINDA EV SAHİBİ OLARAK KENDİLERİNİ ÖRF ADET VE SAYGINLIK ÇERÇEVESİNDE KARŞILAMAK YERİNE MİSAFİRLERE ÇOK KÖTÜ DAVRANIŞLAR SERGİLENMESİNİ İÇİME SİNDİREMEDİĞİM İÇİN, YÖNETİM KURULU ÜYELİĞİMDEN İSTİFA ETME KARARI ALDIM GEREĞİNİN YAPILMASINI SAYGILARIMLA ARZ EDERİM. 25.01.2013  REYHANLI İLÇE YÖNETİM KURULU ÜYESİ MAHMUT KURTOĞLU
REYHANLI CHP Yİ SARSAN İSTİFA haberi 28 Ocak 2013 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  8490 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
REYHANLI CHP Yİ SARSAN İSTİFA haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 8490 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
REYHANLI+CHP+Yİ+SARSAN+İSTİFA Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
REYHANLI CHP Yİ SARSAN İSTİFA Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 16 Haziran 2024 Pazar 14:51 https://firmarehberim.com/haber/yerel/reyhanli-chp-yi-sarsan-istifa-15372?id=15372&sayfa=10 #REYHANLI #CHP #Yİ #SARSAN #İSTİFA #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #REYHANLICHP #CHPYİ #YİSARSAN #SARSANİSTİFA #REYHANLICHPYİSARSANİSTİFA #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Türk Polisi 177 Yaşında

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası münasebetiyle Hatay Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürü Mehmet Işık, Hatay İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş’ı ve beraberindeki polislerimizi makamında kabul etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 09 Nisan 2022 13:07
Reyhanlı’da Alparslan Türkeş Parkı Açıldı

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığının himayesinde Reyhanlı Ülkü Ocaklarının çalışmaları ile Ülkücü hareketin Lideri Başbuğ Alparslan Türkeş'in vefatının 25.yılında Reyhanlı Alparslan Türkeş Parkı açıldı.

Erkan Mutlu İnan | 09 Nisan 2022 12:45
Başkan Döner Uzun Çarşı Esnafını Ziyaret Etti

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner beraberindeki heyet ile birlikte tarihi uzun çarşı esnafını ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 09 Nisan 2022 12:09
Kırgızistan ve Hatay Arasında Gönül Köprüsü Kuruldu

Dost ve kardeş ülke Kırgızistan’dan Hatay’a gelen heyet, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek, iki ülke arasında ticari, kültürel ve sosyal ilişkilerin güçlendirilmesi için temasta bulundular.

Mehmet Katırcıoğlu | 09 Nisan 2022 11:59
Eski Atatürk Stadı alanı yeşil alan kalmalı

Hatay Akademik Meslek Odaları Koordinasyon Kurulu (HAMOK), eski Atatürk Stadyumu alanında hiçbir yapının yapılmaması için açıklamada bulundu.

İkan Alkan Düşyolu | 09 Nisan 2022 11:53
Hataydan 6 öğretmen İspanya da Erasmus projesine katıldı

Belen Kaymakamlığı Ortaklığında; Erasmus+ KA227 “restART for ART” Projesi 4. Faaliyeti İspanya’da gerçekleştirildi.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 09 Nisan 2022 11:41
AKİB in ihracatı ilk çeyrekte 4,7 milyar doları aştı

Akdeniz İhracatçı Birlikleri (AKİB) 2022 yılının ilk çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 46 artışla 4 milyar 720 milyon dolarlık ihracata imza attı.

Mehmet Katırcıoğlu | 09 Nisan 2022 10:43
Defne Kaymakamı İlçe Emniyet Müdürünü kabul etti

Defne Kaymakamı Nevzat Şengök, Türk Polis Teşkilatının 177. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Defne İlçe Emniyet Müdürü ve personelini kabul etti.

Erkan Mutlu İnan | 09 Nisan 2022 10:38
HEDEFİMİZ GÜZEL AHLAK

Mübarek ramazan ayında Orucun kazandırdıklarına değinen Saadet Partisi GİK üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, İnsanlığa gönderilen son ve kemale ermiş bir hayat nizamı olarak İslam, insani kaideleri yüksek titizlikle içerisinde barındıran bir dindir. “Din, güzel ahlaktır.” Dedi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 09 Nisan 2022 10:22
Şehit Ailelerimiz İle Gazilerimiz Onuruna İftar

Hatay Valisi Rahmi Doğan, eşi Gülden Gülüzar Doğan hanımefendi ile birlikte Hatay Valiliğinin himayelerinde Türk Polis Teşkilatımızın 177. kuruluş yıldönümü münasebetiyle şehit ailelerimizin ve gazilerimizin onuruna düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 09 Nisan 2022 10:16
Reyhanli Chp Yi Sarsan İstifa Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Reyhanli Chp Yi Sarsan İstifa için Sıkça Sorulan Sorular
Reyhanli Chp Yi Sarsan İstifa En Gücel Haberler
Reyhanli Chp Yi Sarsan İstifa Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Reyhanli Chp Yi Sarsan İstifa Firma Rehberi Nerde?
Reyhanli Chp Yi Sarsan İstifa Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Reyhanli Chp Yi Sarsan İstifa Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Reyhanli Chp Yi Sarsan İstifa En Popüler Haber Listesi Nerede?
Reyhanli Chp Yi Sarsan İstifa Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Reyhanli Chp Yi Sarsan İstifa İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Reyhanli Chp Yi Sarsan İstifa Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Reyhanli Chp Yi Sarsan İstifa Son Güncellemeleri Neler?
Reyhanli Chp Yi Sarsan İstifa Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Reyhanli Chp Yi Sarsan İstifa Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Reyhanli Chp Yi Sarsan İstifa Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?