Saadet Partisi basın mensuplarıyla iftar yaptı googlepng

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan ve Hatay İl Yönetimi, basın mensuplarıyla geleneksel iftar programında bir araya geldi.
Saadet+Partisi+basın+mensuplarıyla+iftar+yaptı Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Çalışkan’dan İsrail'le anlaşmaya da tepki! TELAVİV Mİ SEVİNÇ ÇIĞLIKLARI ATIYOR GAZZE Mİ? Şehitlerinin kanı üzerine imzalanacak her türlü pazarlık gaflettir, vicdanen iflasın göstergesidir.Çalışkan; Temennimiz, kışkırtıcı politikaların bir kenara bırakılıp, ülkemizde ve Suriye’de akan kanların durdurulmasıdır.Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan ve Hatay İl Yönetimi, basın mensuplarıyla geleneksel iftar programında bir araya geldi.  Saadet Partisi Hatay İl Başkanlığı’nın Antakya Otelinde düzenlediği geleneksel iftar programına Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe, İl Başkan Yardımcıları Hamza Çalışkan ve Serdar Özal, Antakya İlçe Başkanı Abdülhadi Bük, Defne İlçe Başkanı Mehmet Aydoğan, Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen, Radyo Televizyoncular Derneği Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve basın mensupları katıldı. Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan iftar programında yaptığı açıklamada üzücü günler yaşadıklarını belirterek şunları söyledi; “Bugün Hatay’ımızda yine bir şehidimizi rahmeti rahmana uğurladık. Yurdun dört bir köşesinde yaşanan şehit haberleri yürekleri dağlarken, Hatay’da şehit sayısı Türkiye ortalamasının üzerinde olması ayrıca üzücüdür. Temennimiz bir an önce hamasetle, tahrik edilerek, kışkırtıcı politikaları bir kenara bırakıp, hem ülkemizde hem Suriye’de akan kanların durdurulmasıdır.  21. yüzyılda tarihin beklide en büyük trajedisi ile koca bir devlet (Suriye) nasıl yok ediliyor müşahede ediyoruz. Bu savaşa katkısı olan herkes, tarih önünde hesap verecektir. Bu vesileyle duamız Suriye’nin de bir an önce huzura, barışa ulaşmasıdır” dedi.Böyle anlaşmaya da tepki gösteren Çalışkan,  “Böyle bir mutabakat asla kabul edilemez. Mavi Marmara şehitlerinin kanı üzerine imzalanacak her türlü pazarlık gaflettir, vicdanen iflasın göstergesidir. Böyle bir mutabakatın altında imzası olanlar tarih önünde millet vicdanında bunun hesabını verecektir. Seçimde verilen vaatler nerede kaldı? Hani Telaviv mi sevinç çığlıkları atıyor Gazze mi? diye sordu.Bugün birkaç yerde iftar programları olmasına rağmen biz tercih eden siz gazeteci kardeşlerimize de ayrıca teşekkür ediyor Ramazan ayınızı tekrardan kutluyor hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe de Ramazan ayının ülkemize milletimize hayrılar getirmesini temenni ederek katılan basın mensuplarına teşekkür etti.  
Saadet Partisi basın mensuplarıyla iftar yaptı haberi 25 Haziran 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Saadet Partisi adına Hatay / Antakya muhabirimiz Mehmet Katırcıoğlu tarafından  574 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Firma
Şehir
Saadet Partisi basın mensuplarıyla iftar yaptı haberi, Hatay Antakya Yerel Haberleri Hatay ili Antakya ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 574 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Saadet+Partisi+basın+mensuplarıyla+iftar+yaptı Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Saadet Partisi basın mensuplarıyla iftar yaptı Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 30 Nisan 2024 Salı 21:00 https://firmarehberim.com/haber/yerel/saadet-partisi-basin-mensuplariyla-iftar-yapti--25798?id=25798&sayfa=2 #Saadet #Partisi #basın #mensuplarıyla #iftar #yaptı #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #SaadetPartisi #Partisibasın #basınmensuplarıyla #mensuplarıylaiftar #iftaryaptı #SaadetPartisibasınmensuplarıylaiftaryaptı #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

YENİ KİMLİK KARTI OLMAYANLAR BANKAYA GİREMEYECEK

Yeni kimlik kartı bulunmayan vatandaşlar banka işlemlerini bankadan yapamayacak.

| 03 Ocak 2023 15:16
MKÜ Hastanesinde Devir Teslim Töreni

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devir teslim töreni düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Veysel Eren ve Rektör Yardımcısi Prof. Dr. Erhan Yengil’in katıldığı törenle hastane yönetiminde görev devir teslim töreni yapıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Ocak 2023 14:32
Medeniyetler Korosu Seçmeleri 15 Ocak’ta Yapılacak

Özelde Şehrimizin genelde Ülkemizin gururu olan Antakya Medeniyetler Korosu yeni dönemde bünyesine katacak gönüllü,seyahat engeli olmayan yetenekli sesler ve müzisyenler arıyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 03 Ocak 2023 13:49
Antakya Ticaret Borsası Kıbrıs Ziyareti

Antakya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Celal Mursaloglu, Meclis Başkanı Ünal Çolakoğlu ve Meclis Üyeleri, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a ikili görüşme yapmak üzere makamında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Ocak 2023 13:10
HATAY’DA BİR İLK Çocuk Nöroloji Kliniği Açıldı

Çocuk Nörolojisi Doçent Doktoru Yılmaz Akbaş'ın, çocuk nöroloji kliniği Antakya'da hizmete açıldı. Serinyol Mahallesinde bulunan kliniğin açılışında meslektaşları, Doç. Dr. Yılmaz Akbaş'ın önemli gününde yanında yer aldılar. Meslektaşları, gerçekleşen kurdele kesiminin ardından Yılmaz Akbaş'a başarı dileklerinde bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 03 Ocak 2023 12:57
Kış Çayının Tamda Zamanı

Havaların soğuması ile birlikte artış yaşanan Grip ve Nezle için doğal zırh olarak bilinen kış çayının tamda zamanı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 19:30
By Hakan Çankır Kuyumculuk Açıldı

Hatay’ın tanınmış simalarından Hakan Çankır’ın işletmeciliğini yaptığı “By Hakan Çankır Kuyumculuk” Antakya’da hizmete başladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 18:41
YAŞ MEYVE SEBZE İHRACATININ YÜZDE 49’U AKDENİZ’DEN

Akdeniz Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Gürüz, Türkiye geneli sektör ihracatının ekim ayında 239,2 milyon dolara ulaştığını, Birlik olarak bu performansa yüzde 49 oranında destek verdiklerini açıkladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 18:14
HATAYSPOR KADIN TAKIMINI DESTEKLEYECEK

Yıllardır Hatayspor’u iç saha ve deplasman maçlarında yalnız bırakmayan Hatayspor Taraftarlar Derneği ve Hatay 31 Asi Gençlik Taraftarlar Derneği, Dünya Kupası arası olması dolayısıyla bu defa Hatayspor Kadın takımını destekleyecek.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 16:28
HGC İskenderun Temsilciliği Hizmete Girdi

Hatay Gazeteciler Cemiyetinin İskenderun Temsilciliği yoğun bir katılım ile hizmete girdi.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 26 Kasım 2022 15:53
Saadet Partisi Basın Mensuplarıyla Iftar Yaptı Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Saadet Partisi Basın Mensuplarıyla Iftar Yaptı için Sıkça Sorulan Sorular
Saadet Partisi Basın Mensuplarıyla Iftar Yaptı En Gücel Haberler
Saadet Partisi Basın Mensuplarıyla Iftar Yaptı Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Saadet Partisi Basın Mensuplarıyla Iftar Yaptı Firma Rehberi Nerde?
Saadet Partisi Basın Mensuplarıyla Iftar Yaptı Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Saadet Partisi Basın Mensuplarıyla Iftar Yaptı Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Saadet Partisi Basın Mensuplarıyla Iftar Yaptı En Popüler Haber Listesi Nerede?
Saadet Partisi Basın Mensuplarıyla Iftar Yaptı Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Saadet Partisi Basın Mensuplarıyla Iftar Yaptı İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Saadet Partisi Basın Mensuplarıyla Iftar Yaptı Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Saadet Partisi Basın Mensuplarıyla Iftar Yaptı Son Güncellemeleri Neler?
Saadet Partisi Basın Mensuplarıyla Iftar Yaptı Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Saadet Partisi Basın Mensuplarıyla Iftar Yaptı Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Saadet Partisi Basın Mensuplarıyla Iftar Yaptı Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?