SADRİ ALIŞIK ÖDÜLLERİ” SAHİPLERİNİ BULDU googlepng

 Bu yıl 5.si düzenlenen 2013-2014 sezonu “Sadri Alışık Anadolu Tiyatro Oyuncu Ödülleri” Ankara Nazım Hikmet Kültür Merkezi Yıldız Kenter Salonu’nda yapılan ödül töreni ile sahiplerini buldu… 

SADRİ+ALIŞIK+ÖDÜLLERİ”+SAHİPLERİNİ+BULDU Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Sunuculuğunu İsmet Numanoğlu’nun yaptığı ödül töreninde bu yıl ilk kez ÇOLPAN İLHAN SANATA DEĞER KATAN KADINLAR ÖDÜLÜ verildi. Ödüle usta oyuncu Maral Ünerdeğer görüldü. Ödülü Güner'e taktim eden Kerem Alışık çok duygusal anlar yaşarken gözyaşlarını tutamadı. Tüm salonun ayakta alkışladığı bu duygusal anların sonundaKerem Alışık '' Annemin aramızda olmadığı bir Sadri Alışık Ödül Törenine alışmak son derece zor. Onun çabasıyla, emeğiyle, özverisiyle başlattığı ve bugünlere getirdiği  Sadri Alışık Ödülleri'ni hem Anadolu hemde İstanbul'da gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Bugün 5.sini gerçekleştirdiğimiz 5.Sadri Alışık Anadolu Tiyatro Ödüllerinde aday olan ve ödül kazanan tüm meslektaşlarımı kutluyor gecede emeği geçen tüm SAKM ailesine ve seçici kurulumuza teşekkür ediyorum'' dedi.Sanatseverlerin büyük ilgi gösterdiği törene katılan Songül Öden ise, yetiştirdiği tiyatro insanları ve tiyatro sanatına yaptığı katkılardan dolayı “Hocaların Hocası” olarak anılan ve Temmuz ayında vefat eden Prof. Dr. Sevda Şener’in onur ödülünü kızına taktim etti ve Sevda Şener'in öğrencisi olmaktan büyük gurur duyduğunu belirtti.Ankara’da sahnelenen ve Anadolu’dan Ankara’ya gelerek perde açan tiyatro topluluklarında emek veren sanatçıları yüreklendirmeyi amaçlayan ödüllerin seçici kurulunda başkan  Gülşen Karakadıoğlu'nunyanısıra  Gülgün Kutlu, Mehmet Ege, Prof.Dr. Deniz Bozer, Doç.Dr. Filiz Elmas, Doç.Dr. Türel Ezici ve Akif Yeşilkaya bulunuyor.  ÖDÜL ALANLAR:2013/2014 Dönemi  “5. Sadri Alışık Anadolu Tiyatro Oyuncu Ödülleri”YILIN EN BAŞARILI KADIN OYUNCUSU Mehtap Öztepe -- Ankara Devlet Tiyatrosu -- “Bernarda Alba’nın Evi”YILIN EN BAŞARILI ERKEK OYUNCUSUMehmet Atay – Ankara Sanat Tiyatrosu -- “Halktan Biri”YARDIMCI ROLDE YILIN EN BAŞARILI KADIN OYUNCUSUMiraç Eronat Erbil-- Ankara Devlet Tiyatrosu -- “Bernarda Alba’nın Evi”YARDIMCI ROLDE YILIN EN BAŞARILI ERKEK OYUNCUSUCebrail Esen -- Ankara Devlet Tiyatrosu – “Nereye”KOMEDİ YA DA MÜZİKAL DALINDA YILIN EN BAŞARILI KADIN OYUNCUSURengin Samurçay -- Ankara Devlet Tiyatrosu -- “Nalınlar”KOMEDİ YA DA MÜZİKAL DALINDA YILIN EN BAŞARILI ERKEK OYUNCUSU Basri Albayrak  -- Eskişehir Büyükşehir Belediye Şehir Tiyatrosu -- “ Nafile Dünya” KOMEDİ YA DA MÜZİKAL DALINDA YARDIMCI ROLDE YILIN EN BAŞARILI KADIN OYUNCUSUElçin Tezcan  -- Eskişehir Büyükşehir Belediye Şehir  Tiyatrosu --  “Nafile Dünya”       KOMEDİ YA DA MÜZİKAL DALINDA YARDIMCI ROLDE YILIN EN BAŞARILI ERKEK OYUNCUSU Esin Ayhan  -- Ankara Devlet Tiyatrosu --  “Nalınlar”ONUR ÖDÜLÜ :   Prof. Dr. Sevda ŞenerÇOLPAN İLHAN SANATA DEĞER KATAN KADINLAR ÖDÜLÜ : Maral Üner
SADRİ ALIŞIK ÖDÜLLERİ” SAHİPLERİNİ BULDU haberi 24 Şubat 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  4741 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
SADRİ ALIŞIK ÖDÜLLERİ” SAHİPLERİNİ BULDU haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 4741 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
SADRİ+ALIŞIK+ÖDÜLLERİ”+SAHİPLERİNİ+BULDU Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Sadri Alişik Ödülleri” Sahiplerini Buldu Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Sadri Alişik Ödülleri” Sahiplerini Buldu için Sıkça Sorulan Sorular
Sadri Alişik Ödülleri” Sahiplerini Buldu En Gücel Haberler
Sadri Alişik Ödülleri” Sahiplerini Buldu Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Sadri Alişik Ödülleri” Sahiplerini Buldu Firma Rehberi Nerde?
Sadri Alişik Ödülleri” Sahiplerini Buldu Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Sadri Alişik Ödülleri” Sahiplerini Buldu Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Sadri Alişik Ödülleri” Sahiplerini Buldu En Popüler Haber Listesi Nerede?
Sadri Alişik Ödülleri” Sahiplerini Buldu Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Sadri Alişik Ödülleri” Sahiplerini Buldu İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Sadri Alişik Ödülleri” Sahiplerini Buldu Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Sadri Alişik Ödülleri” Sahiplerini Buldu Son Güncellemeleri Neler?
Sadri Alişik Ödülleri” Sahiplerini Buldu Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Sadri Alişik Ödülleri” Sahiplerini Buldu Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Sadri Alişik Ödülleri” Sahiplerini Buldu Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?