TEMİZ ÇEVRE VE TEMİZ TOPLUM İÇİN EL ELE VERDİLER googlepng

Temiz bir çevre yaratmak ve çevre bilincini aşılamak amacıyla Antakya Belediyesi tarafından yürütülen temizlik çalışması ve kampanyalarına bir yenisi eklendi. 

+TEMİZ+ÇEVRE+VE+TEMİZ+TOPLUM+İÇİN+EL+ELE+VERDİLER Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Kentin çevre temizliği konusunda bugüne dek çöp saati uygulaması, eğitici tiyatro oyunları, fahri çevre müfettişi, yürüyüş ve kampanya gibi birçok çalışma gerçekleştiren Antakya Belediyesi, bu konuda farkındalık yaratmak, şehir insanının temizlik konusunda daha da bilinçlendirmek amacıyla sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliğine devam ediyor. Antakya Belediyesi, Kadın Girişimciler Derneği ve Antakya Yıldız Selahattin Mıstıkoğlu Kız Teknik ve Meslek Lisesi ortak bir çalışmaya imza attı. DSİ Parkında düzenlenen temizlik kampanyası etkinliğine Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Dilek Karadeniz ve dernek üyeleri,  Antakya Yıldız Selahattin Mıstıkoğlu Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Hatice Soydan Sarcan ve Asi’nin kızları öğrencileri katıldı. Şehrin çevre temizliğine katkı da bulunmak isteyen Kadın Girişimciler Derneği Üyeleri ile Antakya Yıldız Selahattin Mıstıkoğlu Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri, Antakya Belediyesi ile ortaklaşa yürütmeye başladıkları etkinlikle, vatandaşların şehri temiz tutmaları konusunda uyardılar ve örnek olmaya çalıştılar. Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, etkinliğe katılan Asi’nin kızları öğrencilere önemli mesajlar vererek, “Çevre temizliği konusunda duyarlı olmak zorundayız. Hastalıklar mikroplardan dolayı meydana gelir. Çöpler nedeni ile yaşanan kirlilik sonrasında oluşan mikropları yutmamız ve solumamız vücuda zarar veriyor. Özellikle yaşlılarımızı ve çocuklarımızı bu mikroplara karşı korumalıyız. Mikroplardan kurtulmanın yolu bulaşıcılığı önlemektir” dedi.    Başkan Savaş, çöplerin poşetlere konmasını ve her gün 19:00 – 22:00 saatleri arasında sokak ve caddelerde bulunan çöp bidonlarına bırakılmasını istedi. Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Dilek Karadeniz yaptığı konuşmada, Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’a çevreye karşı göstermiş olduğu duyarlı davranış ve çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, “Bizlerde KAGİD olarak her zaman çevre temizliği çalışmalarında belediyemizin yanında olacağız. Tüm sivil toplum kuruluşlarını, vatandaşlarımızı el ele vererek çevre konusunda duyarlı olmaya ve çalışmalar yapmaya davet ediyoruz” dedi. Antakya Yıldız Selahattin Mıstıkoğlu Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Hatice Soydan Sarcan, “Temiz çevre ve temiz toplum” sloganı ile hareket ettiklerini belirterek, Asi’nin kızları ile birlikte şehrin temizliği konusunda her türlü temizlik kampanyasında severek görev alacaklarını ifade etti. Temizlik kampanyasına katılan Asi’nin Kızları vatandaşlara çevre bilincini aşılamak ve dikkat çekmek amacıyla el ilanları dağıttılar ve ellerindeki çöp poşetleri ile park içinde dolaşarak genel bir temizlik çalışması yaptılar. Etkinlik, vatandaşları çevreye karşı daha duyarlı olmaları konusunda uyaran Asi’nin kızlarının “Temiz çevre ve temiz toplum” şeklinde attığı slogan ile son buldu.
TEMİZ ÇEVRE VE TEMİZ TOPLUM İÇİN EL ELE VERDİLER haberi 10 Mayıs 2013 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  13741 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
TEMİZ ÇEVRE VE TEMİZ TOPLUM İÇİN EL ELE VERDİLER haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 13741 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
+TEMİZ+ÇEVRE+VE+TEMİZ+TOPLUM+İÇİN+EL+ELE+VERDİLER Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
TEMİZ ÇEVRE VE TEMİZ TOPLUM İÇİN EL ELE VERDİLER Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 08 Mayıs 2024 Çarşamba 13:49 https://firmarehberim.com/haber/yerel/temiz-cevre-ve-temiz-toplum-icin-el-ele-verdiler-16197 #TEMİZ #ÇEVRE #VE #TEMİZ #TOPLUM #İÇİN #EL #ELE #VERDİLER #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #TEMİZÇEVRE #ÇEVREVE #VETEMİZ #TEMİZTOPLUM #TOPLUMİÇİN #İÇİNEL #ELELE #ELEVERDİLER #TEMİZÇEVREVETEMİZTOPLUMİÇİNELELEVERDİLER #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Temiz Çevre Ve Temiz Toplum İçin El Ele Verdiler Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Temiz Çevre Ve Temiz Toplum İçin El Ele Verdiler için Sıkça Sorulan Sorular
Temiz Çevre Ve Temiz Toplum İçin El Ele Verdiler En Gücel Haberler
Temiz Çevre Ve Temiz Toplum İçin El Ele Verdiler Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Temiz Çevre Ve Temiz Toplum İçin El Ele Verdiler Firma Rehberi Nerde?
Temiz Çevre Ve Temiz Toplum İçin El Ele Verdiler Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Temiz Çevre Ve Temiz Toplum İçin El Ele Verdiler Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Temiz Çevre Ve Temiz Toplum İçin El Ele Verdiler En Popüler Haber Listesi Nerede?
Temiz Çevre Ve Temiz Toplum İçin El Ele Verdiler Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Temiz Çevre Ve Temiz Toplum İçin El Ele Verdiler İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Temiz Çevre Ve Temiz Toplum İçin El Ele Verdiler Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Temiz Çevre Ve Temiz Toplum İçin El Ele Verdiler Son Güncellemeleri Neler?
Temiz Çevre Ve Temiz Toplum İçin El Ele Verdiler Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Temiz Çevre Ve Temiz Toplum İçin El Ele Verdiler Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Temiz Çevre Ve Temiz Toplum İçin El Ele Verdiler Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?