Vali Ata Arsuz İlçemizde Vatandaşlarla Buluştu googlepng

Hatay Valisi Sayın Erdal Ata, 06 Haziran 2017 Salı günü saat 10.30’da “Muhtarlar ve Halka Buluşma” toplantıları kapsamında ilimiz Arsuz ilçesi Uluçınar Gençlik Kampı’nda Arsuzlu vatandaşlarımız ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan toplantı, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’nın ilçe ile ilgili yaptığı sunum ile devam etti.  Sunumun ardından muhtarlarımız söz alarak mahallelerinin sıkıntılarını, ihtiyaçlarını; vatandaşlarımız ise taleplerini Vali Ata’ya ilettiler. Vatandaşlarımızın kendisine ilettiği sorun ve talepleri dinleyen Vali Ata, sorunların çözümüne ilişkin ilgili kurum müdürlerine talimatlar verdi.  Toplantı sonunda Arsuz ilçemizle ilgili bir değerlendirmede bulunan Vali Ata, ‘’Taleplere genel olarak baktığımızda buraya bir sağlık tesisinin yapılmasının elzem olduğunu görüyoruz. Samandağ’dan buraya bağlantı yolunun yapılmasının hem bu bölge hem de ilimiz için faydalı olacağını düşünüyoruz. Eğitimle ilgili kimse bahsetmedi ama ben notlara baktığım zaman özellikle orta dereceli okullarda ve Anadolu lisesinde derslik başına düşen öğrenci sayısının fazla olduğunu görüyorum. Bunun, ilimiz ortalamasına çekilmesi için ilave yatırım yapılması gerektiğini düşünüyorum. Diğer taraftan kamu binalarındaki yetersizlikleri biliyoruz. Spor tesisleri ile ilgili de talepler var. Onları da mutlaka değerlendireceğiz.’’ dedi.  İmkânlar ölçüsünde Arsuz ilçemizin sorunlarının çözümünde ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade eden Vali Ata, ‘’Yalnız sadece burada değil Hatay’da genel olarak imar konusunda çok ciddi sıkıntılarımız var. Uydu görüntülerinden baktığımız zaman maalesef çok çirkin ve çarpık bir yapılaşma olduğunu görüyoruz. Eğer burada düzenli bir yapılaşma olsaydı tahmin ediyorum Türkiye’nin en güzel ilçelerinden birisi olabilirdi. Ama biz kendi ellerimizle burayı katletmişiz. Dolayısıyla belediyelerimizin bu konuda çok duyarlı davranması gerekiyor. Nasıl ki içme suları etkilenecek diye bir maden ocağının açılmasına itiraz ediyorsanız buradaki çarpık yapılaşmaya, kıyıların yağmalanmasına da itiraz etmelisiniz. Baktığımız zaman kıyı kenar kanunu burada rafa kaldırılmış. Bir uygulama başlatsak herhâlde kıyıda onlarca, yüzlerce binanın kıyı kenar çizgisinde kaldığı için yıkılıp temizlenmesi gerekecek. Diğer taraftan siteler yapılmış, adeta bir kibrit kutusu gibi iç içe girmiş. Site alan insanların rahat nefes alabileceği ortamlar kalmamış. Geçmişte yapılan binalar belki zamanla yıkılıp kentsel dönüşümle yenilenebilir. Ama bundan sonra yapılacak imar planlarında belediyelerden ricam halkımızın çağdaş bir ortamda yaşaması için gerekli olan her türlü sosyal donatılarını da içine koyarak ona göre planlamalar yapılmasıdır.’’ şeklinde konuştu.  Toplantıya Hatay Valisi Sayın Erdal Ata’nın yanı sıra İl Jandarma Komutanı, J.  Alb. Turgay Aras, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, ilgili kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlarımız katıldı.
Vali Ata Arsuz İlçemizde Vatandaşlarla Buluştu haberi 08 Haziran 2017 17:38 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay Valiliği adına Hatay / Arsuz muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından Valilikler sektörüne eklenmiş olup  390 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Firma
İlgili Sektör
Şehir
Vali Ata Arsuz İlçemizde Vatandaşlarla Buluştu haberi, Hatay Arsuz Yerel Haberleri Hatay ili Arsuz ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 390 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Vali+Ata+Arsuz+İlçemizde+Vatandaşlarla+Buluştu Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Vali Ata Arsuz İlçemizde Vatandaşlarla Buluştu Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 27 Mayıs 2024 Pazartesi 15:47 https://firmarehberim.com/haber/yerel/vali-ata-arsuz-ilcemizde-vatandaslarla-bulustu--168740?id=168740&sayfa=10 #Vali #Ata #Arsuz #İlçemizde #Vatandaşlarla #Buluştu #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #ValiAta #AtaArsuz #Arsuzİlçemizde #İlçemizdeVatandaşlarla #VatandaşlarlaBuluştu #ValiAtaArsuzİlçemizdeVatandaşlarlaBuluştu #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Türk Polisi 177 Yaşında

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası münasebetiyle Hatay Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürü Mehmet Işık, Hatay İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş’ı ve beraberindeki polislerimizi makamında kabul etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 09 Nisan 2022 13:07
Reyhanlı’da Alparslan Türkeş Parkı Açıldı

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığının himayesinde Reyhanlı Ülkü Ocaklarının çalışmaları ile Ülkücü hareketin Lideri Başbuğ Alparslan Türkeş'in vefatının 25.yılında Reyhanlı Alparslan Türkeş Parkı açıldı.

Erkan Mutlu İnan | 09 Nisan 2022 12:45
Başkan Döner Uzun Çarşı Esnafını Ziyaret Etti

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner beraberindeki heyet ile birlikte tarihi uzun çarşı esnafını ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 09 Nisan 2022 12:09
Kırgızistan ve Hatay Arasında Gönül Köprüsü Kuruldu

Dost ve kardeş ülke Kırgızistan’dan Hatay’a gelen heyet, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek, iki ülke arasında ticari, kültürel ve sosyal ilişkilerin güçlendirilmesi için temasta bulundular.

Mehmet Katırcıoğlu | 09 Nisan 2022 11:59
Eski Atatürk Stadı alanı yeşil alan kalmalı

Hatay Akademik Meslek Odaları Koordinasyon Kurulu (HAMOK), eski Atatürk Stadyumu alanında hiçbir yapının yapılmaması için açıklamada bulundu.

İkan Alkan Düşyolu | 09 Nisan 2022 11:53
Hataydan 6 öğretmen İspanya da Erasmus projesine katıldı

Belen Kaymakamlığı Ortaklığında; Erasmus+ KA227 “restART for ART” Projesi 4. Faaliyeti İspanya’da gerçekleştirildi.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 09 Nisan 2022 11:41
AKİB in ihracatı ilk çeyrekte 4,7 milyar doları aştı

Akdeniz İhracatçı Birlikleri (AKİB) 2022 yılının ilk çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 46 artışla 4 milyar 720 milyon dolarlık ihracata imza attı.

Mehmet Katırcıoğlu | 09 Nisan 2022 10:43
Defne Kaymakamı İlçe Emniyet Müdürünü kabul etti

Defne Kaymakamı Nevzat Şengök, Türk Polis Teşkilatının 177. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Defne İlçe Emniyet Müdürü ve personelini kabul etti.

Erkan Mutlu İnan | 09 Nisan 2022 10:38
HEDEFİMİZ GÜZEL AHLAK

Mübarek ramazan ayında Orucun kazandırdıklarına değinen Saadet Partisi GİK üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, İnsanlığa gönderilen son ve kemale ermiş bir hayat nizamı olarak İslam, insani kaideleri yüksek titizlikle içerisinde barındıran bir dindir. “Din, güzel ahlaktır.” Dedi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 09 Nisan 2022 10:22
Şehit Ailelerimiz İle Gazilerimiz Onuruna İftar

Hatay Valisi Rahmi Doğan, eşi Gülden Gülüzar Doğan hanımefendi ile birlikte Hatay Valiliğinin himayelerinde Türk Polis Teşkilatımızın 177. kuruluş yıldönümü münasebetiyle şehit ailelerimizin ve gazilerimizin onuruna düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 09 Nisan 2022 10:16
Vali Ata Arsuz İlçemizde Vatandaşlarla Buluştu Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Vali Ata Arsuz İlçemizde Vatandaşlarla Buluştu için Sıkça Sorulan Sorular
Vali Ata Arsuz İlçemizde Vatandaşlarla Buluştu En Gücel Haberler
Vali Ata Arsuz İlçemizde Vatandaşlarla Buluştu Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Vali Ata Arsuz İlçemizde Vatandaşlarla Buluştu Firma Rehberi Nerde?
Vali Ata Arsuz İlçemizde Vatandaşlarla Buluştu Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Vali Ata Arsuz İlçemizde Vatandaşlarla Buluştu Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Vali Ata Arsuz İlçemizde Vatandaşlarla Buluştu En Popüler Haber Listesi Nerede?
Vali Ata Arsuz İlçemizde Vatandaşlarla Buluştu Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Vali Ata Arsuz İlçemizde Vatandaşlarla Buluştu İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Vali Ata Arsuz İlçemizde Vatandaşlarla Buluştu Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Vali Ata Arsuz İlçemizde Vatandaşlarla Buluştu Son Güncellemeleri Neler?
Vali Ata Arsuz İlçemizde Vatandaşlarla Buluştu Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Vali Ata Arsuz İlçemizde Vatandaşlarla Buluştu Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Vali Ata Arsuz İlçemizde Vatandaşlarla Buluştu Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?