HGC’DEN REYHANLI BELEDİYESİ’NE ZİYARET googlepng

Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah TEMİZYÜREK ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan; Mehmet HACIOĞLU’nu makamında ziyaret ederek, belediye faaliyetleri ile ilgili bilgiler edindiler.

Başkan; Mehmet HACIOĞLU makamında cemiyet yetkilileri ile yaptığı görüşmede şunları dile getirdi; “Uzun bir süredir, pandemi dolayısıyla cemiyetin ziyaret talebine cevap veremedik. Öncelikle bu ziyaretten duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Tabi ki böyle değerli basın mensuplarını karşımızda görünce Belediye Başkanı olarak bu ziyareti değerlendirmek istedim. Bu doğrultuda yaptığımız çalışma ve projelerimizden söz etme fırsatı bulacağımdan dolayı ayrıca mutluyum. Cemiyet Başkanı Sayın Abdullah TEMİZYÜREK ve yönetim kurulu üyelerine ayrıca katılım gösteren tüm gazeteci arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi. Ayrıca Başkan; Mehmet HACIOĞLU “Bu projelerde büyük destek ve emeği olan başta Sayın Milletvekilimiz Hüseyin ŞANVERDİ ve bölge Milletvekillerimize de şükranlarımı sunuyorum.” dedi. Cemiyetin makam ziyaretinin ardından, Başkan Hacıoğlu eşliğinde, belediye faaliyetleri yerinde tanıtıldı. ilk olarak CEMİL MERİÇ müzesi ziyareti gerçekleştirildi, restorasyon hakkında bilgi verildi. Harran mahallesinde bulunan ve birçok filme ev sahipliği yapmış, Fatih Müderris Konağı ziyaret edildi. Valimiz Sayın Rahmi DOĞAN’ın talimatlarıyla gerçekleştirilecek olan restorasyon faaliyeti hakkında bilgi verildi. Şuanda yapılmakta olan Yenişehir Millet Bahçesi projesi gezilerek yerinde incelendi ve tanıtıldı. Ardından Reyhanlı Barajı gezilerek, baraj ve tarımsal faaliyetler hakkında bilgi verildi. Üçtepe Mahallesi Türk Kızılayı – Reyhanlı Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Hatay Toplum Merkezi Tarım ve Hayvancılık Proje Uygulama Alanı” ziyaret edilerek, projenin önemine değinildi. Reyhanlı’nın yeni oksijen kaynağı haline getirilen “Kent Ormanı” ziyaretçilere tanıtıldı. Tayvan-Türkiye işbirliği ile yaptırılan, “Reyhanlı Toplum Merkezi” İnşaatı tanıtıldı. Son olarak da Reyhanlı için büyük önem arz eden Güneş Enerjisi Sistemi Projesi şantiye alanına gidilerek GES tanıtımı yapıldı. Karşılıklı olarak ziyaretten duyulan memnuniyet ifade edilerek, program sona erdi.
HGC’DEN REYHANLI BELEDİYESİ’NE ZİYARET haberi 16 Haziran 2021 13:41 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Reyhanlı Belediyesi adına Hatay / Reyhanlı muhabirimiz Erkan Mutlu İnan tarafından Belediyeler sektörüne eklenmiş olup  125 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Firma
İlgili Sektör
Şehir
HGC’DEN REYHANLI BELEDİYESİ’NE ZİYARET haberi, Hatay Reyhanlı Belediye Haberleri Hatay ili Reyhanlı ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 125 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
HGC’DEN+REYHANLI+BELEDİYESİ’NE+ZİYARET Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
HGC’DEN REYHANLI BELEDİYESİ’NE ZİYARET Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 27 Nisan 2024 Cumartesi 23:28 https://firmarehberim.com/haber/belediye/hgcden-reyhanli-belediyesine-ziyaret-240817 #HGC’DEN #REYHANLI #BELEDİYESİ’NE #ZİYARET #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #HGC’DENREYHANLI #REYHANLIBELEDİYESİ’NE #BELEDİYESİ’NEZİYARET #HGC’DENREYHANLIBELEDİYESİ’NEZİYARET #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
Hgc’den Reyhanli Belediyesi’ne Ziyaret Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Hgc’den Reyhanli Belediyesi’ne Ziyaret için Sıkça Sorulan Sorular
Hgc’den Reyhanli Belediyesi’ne Ziyaret En Gücel Haberler
Hgc’den Reyhanli Belediyesi’ne Ziyaret Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Hgc’den Reyhanli Belediyesi’ne Ziyaret Firma Rehberi Nerde?
Hgc’den Reyhanli Belediyesi’ne Ziyaret Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Hgc’den Reyhanli Belediyesi’ne Ziyaret Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Hgc’den Reyhanli Belediyesi’ne Ziyaret En Popüler Haber Listesi Nerede?
Hgc’den Reyhanli Belediyesi’ne Ziyaret Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Hgc’den Reyhanli Belediyesi’ne Ziyaret İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Hgc’den Reyhanli Belediyesi’ne Ziyaret Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Hgc’den Reyhanli Belediyesi’ne Ziyaret Son Güncellemeleri Neler?
Hgc’den Reyhanli Belediyesi’ne Ziyaret Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Hgc’den Reyhanli Belediyesi’ne Ziyaret Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Hgc’den Reyhanli Belediyesi’ne Ziyaret Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?