BASK SAMANDAĞ’A TAZE KAN googlepng

Bağımsız Sağlık Sen Hatay İl Temsilciliği Samandağ İlçe Temsilciliğine Mehmet POLAT’I, Samandağ Devlet hastanesi Temsilciliğine Sinan KARACAN görevlendirilmiştir. Bask Hatay İl Temsilciliği Onursal Başkanı Metin YILMAZ, Bask Hatay İl Temsilcilisi Abdullah GÜL ve BASK Antakya Temsilcisi Mehmet KALA’A ile Samandağ Devlet hastanesi ziyaret edildi.

Metin YILMAZ Açıklamasında, Emeğin hakkın mücadelesinde diklenmeden dik durarak çıktığımız bu yolda sağlık çalışanı kardeşlerimizin dertleri dert edindik. Çözüm noktasında bir köprü vazifesi gördük. Özellikle geçilen bu kritik ve zorlu süreçte sağlık çalışanı arkadaşlarımızın üzerindeki yük ve sorumluluk kelimelerle anlatılmaz. Ve bu sorumluluğun hakkını fazlası ile hep beraber verdik. Covid 19 ile mücadele esnasında hayatını kaybeden tüm sağlık çalışanı kardeşlerime Allah’tan rahmet diliyorum. Çok aci kayıplarımız oldu ama biz yine de görevimizin basında sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz. Bugün Samandağ ilçemiz için görevlendirilen Mehmet POLAT ve Sinan KARACAN arkadaşlarımıza görevlerinde hayırlı olsun diyorum. Emeğin hakkın mücadelesinde yeni bir sayfa açarak birlikte omuz omuza mücadelemize devam edeceğiz. Sendikal mücadele bir bayrak yarışıdır. Bu yarışta samandağ da bayrağı taşıyan kardeşlerime tekrar hayırlı olsun diliyorum ve bu yarışta büyük başarılara hep birlikte imza atacağız. Mehmet POLAT Konuşmasında, Öncelikle sayın başkanımı ve beraberindeki heyeti Samandağ ilçemizde ağırlamaktan onur duyarım. Birlikte çıktığımız bu yolda bize teslim edilen bayrağı en iyi şekilde taşıyacağız. Yıllardır Samandağ Devlet Hastanesinde sağlık çalışanı kardeşlerimle birlikte halkımıza en iyi şekilde hizmet etmenin gururunu yaşıyorum. Artık Bağımsız Sağlık Sen ilçe temsilcisi olarak da Hastane temsilcimiz Sinan ile birlikte arkadaşlarımızın hakkını en iyi şekilde savunacağımıza söz veriyorum. Biz sendikacılığı emeğin hakkın mücadelesi bildik ve bu yolda devam edeceğiz. Günlük menfaatleri uğruna haksızlıklara göz yummadık ve yummadan mücadele edeceğiz. Bu yolda tüm zorlukların farkındayız. Sayın Başkanım Metin YILMAZ liderliğinde birlikte hareket ile üstesinden geleceğiz” Dedi. YILMAZ konuşmasının sonunda; Biz her zaman doğrunun yanında haksızlığın karşında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Mehmet ve Sinan kardeşlerimiz ile Samandağ’’ın da yeni bir sayfa açtık. Bu sayfa başarılarla dolacağına inancım sonsuzdur. Omuz omuza mücadelemiz devam edecektir” dedi.
BASK SAMANDAĞ’A TAZE KAN haberi 16 Haziran 2021 13:03 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay / Samandağ muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından Dernekler sektörüne eklenmiş olup  385 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Sektör
Şehir
BASK SAMANDAĞ’A TAZE KAN haberi, Hatay Samandağ Yerel Haberleri Hatay ili Samandağ ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 385 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
BASK+SAMANDAĞ’A+TAZE+KAN Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
BASK SAMANDAĞ’A TAZE KAN Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 30 Nisan 2024 Salı 14:35 https://firmarehberim.com/haber/yerel/bask-samandaga-taze-kan-240809 #BASK #SAMANDAĞ’A #TAZE #KAN #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #BASKSAMANDAĞ’A #SAMANDAĞ’ATAZE #TAZEKAN #BASKSAMANDAĞ’ATAZEKAN #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Bask Samandağ’a Taze Kan Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Bask Samandağ’a Taze Kan için Sıkça Sorulan Sorular
Bask Samandağ’a Taze Kan En Gücel Haberler
Bask Samandağ’a Taze Kan Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Bask Samandağ’a Taze Kan Firma Rehberi Nerde?
Bask Samandağ’a Taze Kan Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Bask Samandağ’a Taze Kan Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Bask Samandağ’a Taze Kan En Popüler Haber Listesi Nerede?
Bask Samandağ’a Taze Kan Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Bask Samandağ’a Taze Kan İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Bask Samandağ’a Taze Kan Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Bask Samandağ’a Taze Kan Son Güncellemeleri Neler?
Bask Samandağ’a Taze Kan Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Bask Samandağ’a Taze Kan Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Bask Samandağ’a Taze Kan Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?