Samandağ Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısı googlepng

Samandağ Belediyesi 2016 yılı Aralık ayı olağan meclis toplantısı Belediye Hizmet Binası toplantı salonunda Belediye Başkanı Mithat Nehir başkanlığında gerçekleşti. Bazı kararalar oylanarak kabul edilirken bir takım gündem maddeleri ilgili komisyonlara havale edildi.
Samandağ+Belediyesi+Aralık+ayı+olağan+meclis+toplantısı Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Samandağ Belediyesi aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısında Görüşülen ve karara bağlanan Gündem Maddeler şöyle:  Bir önceki meclis tutanak özetinin görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. 2016 mali yılı gider bütçesinde açılan ve ihtiyaca kafi gelmeyen gider kalemlerine Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinin 36. Maddesi ve 5393 sayılı Belediye Kanununun 18. Maddesinin b bendi gereğince; İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü Hizmet Alımları kaleminden 3.000.000,00- TL; Emlak ve İstimlak Müdürlüğü Gayrimenkul alımları ve Kamulaştırma  kaleminden 3.000.000,00-TL toplamda 6.000.000,00- TL den Temizlik İşleri Müdürlüğü Hizmet alımları kalemine 5.400.000,00-TL Destek Hizmetleri Müdürlüğü Hizmet alımları kalemine 600.000,000 TL toplam 6.000.000,00-TL’nin aktarılmasını talebi oy birliği ile kabul edildi. Belediyemizin açacağı Kreş ve Gündüz Bakım evi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyet göstereceğinden Gih Sınıfından 1 derecelik kreş müdürü kadrosu ihdas talebinin iptali ile 06.05.2016 tarih ve 58 sayılı meclis kararı ile T.C Samandağ Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal işler müdürlüğü Görev ve Çalışma Esasları Yönetmeliğininin 8. Bölüm olan Sosyal Yardımdan Yararlanma usul ve esasları kısmını kapsayan 24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,35,36 ve 37 maddelerinin söz konusu Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Yönetmeliğinden kaldırılmasına aynı yönetmeliğin  8. Bölümünün 24. Maddesine Belediyemiz çalışanlarına yönelik “Müdürlüğümüze bağlı Kreş ve Çocuk Gündüz Bakımevi açabilir ve işletebilir.”maddesinin eklenmesine 25. Maddeye de “ Müdürlüğümüze bağlı yaşlı Bakımevi açabilir ve işletebilir maddelerinin eklenmesi oya sunularak oy birliği ile kabul edildi. 4646 Sayılı Doğalgaz Piyasası Kanununun 4. Maddesinin 4.Fıkrasının (g) bendi ve Doğalgaz Piyasası Dağıtım ve Müşteri Hizmetleri Yönetmeliğinin 70. Maddesi uyarınca; Enerji piyasası düzenleme kurumu tarafından Hatay İl Sınırları içinde dağıtım lisansı verilen ve hizmetin yerine getirilmesinde yetkilendirilen şirketin dağıtım bölgesine belediyemizin de dahil edilmesi ve dağıtım şebekesinin yapımı ve dağıtım faaliyetlerinde  gerekli işbirliğinin yapılacağının, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu nezdinde taahhüt edilmesi hususu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.
Samandağ Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısı haberi 08 Aralık 2016 15:27 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma  274 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Samandağ Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısı haberi, Belediye Haberleri ili ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 274 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Samandağ+Belediyesi+Aralık+ayı+olağan+meclis+toplantısı Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Samandağ Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısı Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 30 Haziran 2024 Pazar 03:49 https://firmarehberim.com/haber/belediye/samandag-belediyesi-aralik-ayi-olagan-meclis-toplantisi-56358 #Samandağ #Belediyesi #Aralık #ayı #olağan #meclis #toplantısı #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #SamandağBelediyesi #BelediyesiAralık #Aralıkayı #ayıolağan #olağanmeclis #meclistoplantısı #SamandağBelediyesiAralıkayıolağanmeclistoplantısı #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
Samandağ Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Samandağ Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı için Sıkça Sorulan Sorular
Samandağ Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı En Gücel Haberler
Samandağ Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Samandağ Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı Firma Rehberi Nerde?
Samandağ Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Samandağ Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Samandağ Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı En Popüler Haber Listesi Nerede?
Samandağ Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Samandağ Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Samandağ Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Samandağ Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı Son Güncellemeleri Neler?
Samandağ Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Samandağ Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Samandağ Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?