BAŞARILI İKİ AVUKAT YENİ BÜROLARINDA HİZMETE DEVAM EDİYOR googlepng

Hatay’ın tanınmış ve başarılı avukatlarından Avukat Uğur Kuş ve Avukat Okan Camuz yeni bürolarını görkemli bir törenle hizmete açtı.

Eski Çekmece belediye binasının karşısında yeni ofisine taşınan Avukat Kuş açılışta yaptığı konuşmada; adaletin tümüyle yok olmaya yüz tuttuğu günümüzde hukuk devletini kanun devletine dönüştürenlere karşı hukukun ve insan haklarının sonuna kadar savunucusu olacaklarını söyledi. Seçkin davetlilerin katılım gösterdiği açılış sonunda ikramlar eşliğinde hatıra fotoğrafları çekildi. Biz de gazetemiz adına Avukat Uğur Kuş ve Avukat Okan Camuz’a yeni bürolarında başarılarının devamını dileriz…
BAŞARILI İKİ AVUKAT YENİ BÜROLARINDA HİZMETE DEVAM EDİYOR haberi 02 Haziran 2017 15:38 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Reklam kategorisine, ilgili firma Karaman Belediyesi adına Hatay / Antakya muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından Barolar sektörüne eklenmiş olup  1042 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Firma
İlgili Sektör
Şehir
BAŞARILI İKİ AVUKAT YENİ BÜROLARINDA HİZMETE DEVAM EDİYOR haberi, Hatay Antakya Reklam Haberleri Hatay ili Antakya ilçesi mahallesinde Reklam kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 1042 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
BAŞARILI+İKİ+AVUKAT+YENİ+BÜROLARINDA+HİZMETE+DEVAM+EDİYOR Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
BAŞARILI İKİ AVUKAT YENİ BÜROLARINDA HİZMETE DEVAM EDİYOR Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 02 Mayıs 2024 Perşembe 00:42 https://firmarehberim.com/haber/reklam/basarili-iki-avukat-yeni-burolarinda-hizmete-devam-ediyor-164854 #BAŞARILI #İKİ #AVUKAT #YENİ #BÜROLARINDA #HİZMETE #DEVAM #EDİYOR #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #BAŞARILIİKİ #İKİAVUKAT #AVUKATYENİ #YENİBÜROLARINDA #BÜROLARINDAHİZMETE #HİZMETEDEVAM #DEVAMEDİYOR #BAŞARILIİKİAVUKATYENİBÜROLARINDAHİZMETEDEVAMEDİYOR #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Reklam Haberleri googlepng

SAMANDAĞ RADYO DİNLE

SAMANDAĞ CANLI RADYO DİNLE VE RADYO REKLAMI 05379729560 İKAN ALKAN

İkan Alkan Düşyolu | 08 Şubat 2022 01:40
Neden Ücretsiz Firmarehberim .com?

Neden Ücretsiz Firmarehberim .com? Firmarehberim .com gelişen dijital teknoloji ile birlikte kartvizit yerine 5 adımla ücretsiz firmanızı kaydedip firmanızın internette daha hızlı bulunmasını sağlar.

Mehmet Katırcıoğlu | 14 Haziran 2021 14:52
RAMAZAN'IN MANEVİ RUHUNU HEP BİRLİKTE YAŞAYACAĞIZ

Hatay Büyükşehir Belediyesi Ramazan Ayı Etkinliklerinin bu yılki startını verdi. Atatürk Parkında düzenlenen etkinlikler yediden yetmişe tüm halkın ilgi odağı oldu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 02 Haziran 2017 17:50
BAŞARILI İKİ AVUKAT YENİ BÜROLARINDA HİZMETE DEVAM EDİYOR

Hatay’ın tanınmış ve başarılı avukatlarından Avukat Uğur Kuş ve Avukat Okan Camuz yeni bürolarını görkemli bir törenle hizmete açtı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 02 Haziran 2017 15:38
ASİ NEHRİ HAK ETTİĞİ GÖRÜNÜME KAVUŞACAK”

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU) Genel Kurulu 2. birleşiminde Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş önemli açıklamalarda bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 20 Mayıs 2017 13:20
BİR MARKALAŞMA ÖYKÜSÜ

Çalışkan, İskenderun Teknik Üniversitesi öğrencilerine 'Bir markalaşma öyküsü'nü anlattı

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 09 Mayıs 2017 13:37
Vali Ata'dan Şehidimizin Ailesine Taziye Ziyareti

Hatay Valisi Sayın Erdal Ata, 22 Nisan 2017 Cumartesi günü Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde terörle mücadele kapsamında devam eden operasyonlarda bölücü terör örgütü mensupları ile girilen silahlı çatışmada şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Özal’ın ilimiz Dörtyol ilçesi Yeşilköy Mahallesi’nde ikamet eden ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 29 Nisan 2017 13:50
Öğrencilerinden Kampüs Turu

Altınözü Anadolu Lisesi öğrencileri Üniversitemize günübirlik bir gezi düzenledi. 60 öğrenci ve 4 rehber öğretmenden oluşan kafile ilk olarak Atatürk Konferans Salonu’na geçerek Mustafa Kemal Üniversitesi’nin tanıtım filmini izlediler. Öğrencilere burada hedeflerin başarılması adına neler yapılması gerektiği vurgulandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 25 Nisan 2017 14:56
ÖĞRENCİLER MUTLU BÜYÜKŞEHİR GURURLU

Geleceğin mimarı olan öğrencileri kötü alışkanlıklardan uzak tutmanın yolunun onları bilim, sanat, spor gibi sosyal ve kültürel faaliyetlerle buluşturmak olduğu düşüncesiyle atılımlar gerçekleştiren Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), onların ruh ve beden gelişimlerine katkı sunmaya devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 05 Nisan 2017 14:53
KONUT SATIŞLARI 2016 DA ARTTI

TÜİK verilerine göre konut satışları 2016 yılında bir önceki yıla göre yüzde 4 artış gösterdi. Konut satışlarında 2016 yılında, İstanbul 232 bin 428 konut satışı ve yüzde 17,3 pay ile ilk sırayı aldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2017 12:52
Başarili İki Avukat Yeni Bürolarinda Hizmete Devam Ediyor Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Başarili İki Avukat Yeni Bürolarinda Hizmete Devam Ediyor için Sıkça Sorulan Sorular
Başarili İki Avukat Yeni Bürolarinda Hizmete Devam Ediyor En Gücel Haberler
Başarili İki Avukat Yeni Bürolarinda Hizmete Devam Ediyor Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Başarili İki Avukat Yeni Bürolarinda Hizmete Devam Ediyor Firma Rehberi Nerde?
Başarili İki Avukat Yeni Bürolarinda Hizmete Devam Ediyor Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Başarili İki Avukat Yeni Bürolarinda Hizmete Devam Ediyor Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Başarili İki Avukat Yeni Bürolarinda Hizmete Devam Ediyor En Popüler Haber Listesi Nerede?
Başarili İki Avukat Yeni Bürolarinda Hizmete Devam Ediyor Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Başarili İki Avukat Yeni Bürolarinda Hizmete Devam Ediyor İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Başarili İki Avukat Yeni Bürolarinda Hizmete Devam Ediyor Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Başarili İki Avukat Yeni Bürolarinda Hizmete Devam Ediyor Son Güncellemeleri Neler?
Başarili İki Avukat Yeni Bürolarinda Hizmete Devam Ediyor Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Başarili İki Avukat Yeni Bürolarinda Hizmete Devam Ediyor Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Başarili İki Avukat Yeni Bürolarinda Hizmete Devam Ediyor Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?