ALTINÖZÜLÜ VATANDAŞ KENDİ YARASINI KENDİSİ SARDI googlepng

Altınözü ilçesinde köstebek yuvasına dönen sokaklar vatandaşı çileden çıkardı. Altınözü Belediyesi parke taşı döşemediği sokakları vatandaşlar kendi imkanları ile parke döşedi.

Altınözü Mayadalı mahallesinde sokaklardaki çamur nedeniyle senelerdir çile çeken vatandaşlar çareyi kendi imkanları ile parke taşı yapmakta buldu. Sokakların içler acısı halde olduğunu Altınözü Belediyesine söyleyen mahalle sakinleri belediyeden netice alamayınca mahalle sakinleri aralarında para toplayarak sokağını parke taşı döşettirdi. Mayadalı Mahalle sakinleri, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı ile olan konuşmamızda 2019 yılının sonuna kadar planda bu sokaklar yapılacağını söyledi. Ne yazık ki 2021 yılına girdik ve daha öncesi verilen sözler tutulmadı. "Biz sokakların kışın çamurdan yazın tozdan olmasından bıktık. Daha ne kadar çok sitem edeceğimizi bizde bilmiyoruz. Gerekenin yapılmasını istiyoruz artık. Sokaklarımız yaklaşık 5-6 senedir bu şekilde." dendi Devletimize de bir şey söyleyemiyoruz, burada yetkilileri var. Biz söylemekten yorulduk. Kendi imkânlarımızla çukur olan yollarımızı parke taşı döşedik. Halkımızın yardımıyla nereye kadar böyle devam edecek bilmiyoruz ama eşi benzerimiz yok” diye konuştular. Şimdi Mayadalı vatandaş soruyor, "Ne Rıfat Sarı ne kaymakam derdimize derman olmayacaksa, orada neyin maaşını alıyorlar? Kime gidelim, nereye derdimizi anlatalım?" Ne Rıfat Sarı'dan Ne Kaymakamdan Hayır Gelmedi Vatandaş Kendi Derdini Kendi Çözdü! Vatandaş soruyor; siz ne için orada oturuyor ve neyin maaşını alıyorsunuz? ( Haber: Mahmut ŞAN )      
ALTINÖZÜLÜ VATANDAŞ KENDİ YARASINI KENDİSİ SARDI haberi 23 Şubat 2021 13:55 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Altınözü Belediyesi adına Hatay / Altınözü muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından Belediyeler sektörüne eklenmiş olup  1021 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Firma
İlgili Sektör
Şehir
ALTINÖZÜLÜ VATANDAŞ KENDİ YARASINI KENDİSİ SARDI haberi, Hatay Altınözü Yerel Haberleri Hatay ili Altınözü ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 1021 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
ALTINÖZÜLÜ+VATANDAŞ+KENDİ+YARASINI+KENDİSİ+SARDI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
ALTINÖZÜLÜ VATANDAŞ KENDİ YARASINI KENDİSİ SARDI Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 11 Mayıs 2024 Cumartesi 04:02 https://firmarehberim.com/haber/yerel/altinozulu-vatandas-kendi-yarasini-kendisi-sardi-235613?id=235613&sayfa=3 #ALTINÖZÜLÜ #VATANDAŞ #KENDİ #YARASINI #KENDİSİ #SARDI #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #ALTINÖZÜLÜVATANDAŞ #VATANDAŞKENDİ #KENDİYARASINI #YARASINIKENDİSİ #KENDİSİSARDI #ALTINÖZÜLÜVATANDAŞKENDİYARASINIKENDİSİSARDI #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Nihat Mazmanoğlu AGF Başkan Yardımcısı Oldu

Türkiye’nin en büyük basın çatı örgütü Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’na bağlı olan, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 15:44
Vali Doğan, Arsuz’da İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Vali Yardımcısı Yusuf İzci ve beraberindeki heyet ile birlikte Arsuz ilçemizde bir dizi incelemelerde bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:54
Antakya künefesine AB tescili geliyor

Sanayii ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki konuşmasında Antakya künefesinin Avrupa’da tescil aşamasına geldiğini açıkladı. Varank, komisyona verilen arada milletvekillerine Antakya künefesi ikram etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:27
Vali Doğan ATSO Heyetini Makamında Kabul Etti

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ile beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 14:20
Servet Kuyumculuk Yeni Konsepti İle Hizmette

Bölgemiz Kuyumculuk sektörünün başarılı firmalarından olmasının yanında müşterilerine sunduğu en trend tasarımlar ile fark yaratan Servet Kuyumculuk, yenilenen konsepti ile hizmete başladı..

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 13:20
Has Turizm Araç Filosunu Büyütüyor

Türkiye’nin yanı sıra Yemen'den Sibirya’ya kadar uzanan geniş bir coğrafyada hizmet veren Has Turizm, araç filosuna yaptığı yatırımları sürdürüyor.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 12:52
DGC’den İlçe Emniyet Müdürü Bilyeli’ye Hoş Geldiniz Ziyareti

Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti (DGC) kısa bir süre önce Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Kenan Bilyeli’yi makamında ziyaret etti.

Nejla Çetinoğlu | 25 Kasım 2022 13:09
ATSO künefeyi dünyaya tanıtacak

Hatay’ın meşhur tatlı çeşitlerinden biri olan Antakya Künefesi’nin dünya çapında tanıtımının yapılması için büyük yol kat eden ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, künefe başvurusunun askı sürecinde olduğunu söyledi.

Mehmet Katırcıoğlu | 22 Kasım 2022 14:15
Vali Doğan, İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, beraberindeki heyet ile birlikte Yeni Polis Evi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Nejla Çetinoğlu | 27 Ekim 2022 15:43
PROF. DR. ALAGÖZ’DEN HGC’YE ZİYARET

Bir takım ziyaretler ve konferanslar vermek üzere Hatay’a gelen Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Alagöz ve beraberinde bulunan heyet, Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini HGC Hizmet Binası’nda ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ekim 2022 15:35
Altinözülü Vatandaş Kendi Yarasini Kendisi Sardi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Altinözülü Vatandaş Kendi Yarasini Kendisi Sardi için Sıkça Sorulan Sorular
Altinözülü Vatandaş Kendi Yarasini Kendisi Sardi En Gücel Haberler
Altinözülü Vatandaş Kendi Yarasini Kendisi Sardi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Altinözülü Vatandaş Kendi Yarasini Kendisi Sardi Firma Rehberi Nerde?
Altinözülü Vatandaş Kendi Yarasini Kendisi Sardi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Altinözülü Vatandaş Kendi Yarasini Kendisi Sardi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Altinözülü Vatandaş Kendi Yarasini Kendisi Sardi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Altinözülü Vatandaş Kendi Yarasini Kendisi Sardi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Altinözülü Vatandaş Kendi Yarasini Kendisi Sardi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Altinözülü Vatandaş Kendi Yarasini Kendisi Sardi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Altinözülü Vatandaş Kendi Yarasini Kendisi Sardi Son Güncellemeleri Neler?
Altinözülü Vatandaş Kendi Yarasini Kendisi Sardi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Altinözülü Vatandaş Kendi Yarasini Kendisi Sardi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Altinözülü Vatandaş Kendi Yarasini Kendisi Sardi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?