DÖRTYOL GENÇLERBİRLİĞİ SPOR SİZ SAHİP ÇIKMAZSANIZ KAPANACAK googlepng

Dörtyol’da sportif alanda üst üste elde ettiği başarılarla göğsümüzü kabartan ve ilçenin iftiharı olan Dörtyol Gençler Birliği Spor sponsor bulamazsa kapanacak.
DÖRTYOL+GENÇLERBİRLİĞİ+SPOR+SİZ+SAHİP+ÇIKMAZSANIZ+KAPANACAK Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Dörtyol Gençler Birliği Spor Kulübü Başkanı Ali Rıza Günaydın yazılı olarak yaptığı açıklamada; “2011/2012 futbol sezonunda 2. amatör ligden yeniden başlattığımız futbol mücadelemizi dört sene arka arkaya (ilk iki senesini namağlup olarak) şampiyon tamamlayıp en sonunda yarı profesyenel lig olan bölgesel amatör BAL Ligi'ne yükseldik.Her türlü olumsuzluğa rağmen stadımız, tesislerimiz, hatta antrenman sahamız olmadığı halde, sadece bir elin parmağı kadar yönetici arkadaşlarımızın her türlü maddi manevi desteği ve Dörtyol Belediye Başkanımız sayın Yaşar Toksoy'un ciddi anlamda maddi ve manevi katkıları sayesinde 14 takımlı BAL ligi grubunu 4. Sırada tamamladık.Sezon tamamlandıktan sonra her türlü girişimimize rağmen Dörtyol takımlarını Belediye çatısı altında birleşmesini maalesef sağlayamadık. Önümüzdeki sezon için de gerekli olan maddi gücü şu an için yönetim olarak sağlamakta da çok ciddi sıkıntılar çekmekteyiz. Yeni sezonda ciddi anlamda bir sponsor veya destek sağlayacak yeni yönetici arkadaşlar bulamadığımız takdirde önümüzdeki sezonda bu lige katılım şansımız olmayacaktır. Yeni sezonda lige katılamadığımız takdirde bütün emeklerimiz boşa gidecektir.Her hangi bir şekilde destek olmak isteyen, yönetime istekli olan veya sponsor yönetici olmak isteyen ve hatta kendi başkanı ve yönetim kurulu ile gelmek isteyen tüm arkadaş ve ekiplere kapımız sonuna kadar açıktır.Biz mevcut yönetim olarak her türlü desteği sağlamaya hazırız. Sporu ve Dörtyol'u seven tüm sevdalılara duyuruyoruz. Her şey Dörtyol için...” dedi.Aslında bu çağrı Dörtyol Gençler Birliği Spor Kulübü Yönetiminin kamuoyuna yaptığı son çağrı. Çünkü bu güne kadar omuzladıkları maddi ve manevi yükü bundan sonraki süreçte bir avuç insanla götürmeleri mümkün değil.Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden takımların yarı profesyonel bir anlayışla yönetilmeleri gerekir. Böyle takımlara düzenli gelir sağlayıcı bir kaynak yada sponsor olmalıdır. Yönetimdekilerin desteği ve bağışçıların eline bakarak ilerlemeleri mümkün değildir. Ayrıca kurumsallaşmaları ve belli bir kimliğe sahip olmaları da gerekir. Bu manada bölgemizdeki önemli sanayi kuruluşları kendi isimlerini de vererek bu takımın yaşamasını sağlayabilir yada Dörtyol’da bir kaç parçaya bölünmüş ve hepsi maddi imkansızlıklar yaşayan takımlar yerel yönetimin şemsiyesi altına toplanıp güçlü bir yapı oluşturulabilir. İşte bunların hepsinin hesabı bugün yapılmalı. Aksi takdirde yarın geç olacak. Dörtyol’da sporun yaşatılması için siz sahip çıkmazsanız Dörtyol Gençler Birliği Spor Kulübü kapanacak.                       
DÖRTYOL GENÇLERBİRLİĞİ SPOR SİZ SAHİP ÇIKMAZSANIZ KAPANACAK haberi 17 Haziran 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay / muhabirimiz Mesut Mutlu tarafından  936 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Muhabir
Şehir
DÖRTYOL GENÇLERBİRLİĞİ SPOR SİZ SAHİP ÇIKMAZSANIZ KAPANACAK haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 936 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
DÖRTYOL+GENÇLERBİRLİĞİ+SPOR+SİZ+SAHİP+ÇIKMAZSANIZ+KAPANACAK Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
DÖRTYOL GENÇLERBİRLİĞİ SPOR SİZ SAHİP ÇIKMAZSANIZ KAPANACAK Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 01 Haziran 2024 Cumartesi 18:39 https://firmarehberim.com/haber/yerel/dortyol-genclerbirligi-spor-siz-sahip-cikmazsaniz-kapanacak--22178?id=22178&sayfa=6 #DÖRTYOL #GENÇLERBİRLİĞİ #SPOR #SİZ #SAHİP #ÇIKMAZSANIZ #KAPANACAK #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #DÖRTYOLGENÇLERBİRLİĞİ #GENÇLERBİRLİĞİSPOR #SPORSİZ #SİZSAHİP #SAHİPÇIKMAZSANIZ #ÇIKMAZSANIZKAPANACAK #DÖRTYOLGENÇLERBİRLİĞİSPORSİZSAHİPÇIKMAZSANIZKAPANACAK #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

BAŞKAN YEŞİLDAL’DAN DEFNE HASTANESİ İÇİN YER ÖNERİSİ

AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, Defne ilçesine yapılacak hastane yeri konusunda öneride bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 13 Eylül 2022 17:32
ÇALIŞKAN’DAN SOSYAL MEDYA UYARISI

Hayatımızın parçası haline dönüşen sosyal medyanın kullanımında zaman zaman sıkıntılar yaşandığını ifade eden ilahiyatçı, yazar Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, “Değerlerimizin itibarsızlaştırılması, dejenerasyona uğraması kamuoyundan sistematik şekilde devam ediyor.

Mehmet Katırcıoğlu | 13 Eylül 2022 17:23
BAŞKAN TEKSÖZ’DEN DAVET

Bu yıl 13-18 Eylül 2022 tarihleri arasında Hatay Valiliği 35’incisi kutlanacak olan Ahilik Kültürü Haftası etkinliklerine Hatay halkını ve esnafını davet eden HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, “14 Eylül Çarşamba günü Saat 10.00’da Payas ilçemizde Sokullu Mehmet Paşa Külliyesi’nde gerçekleştireceğimiz 35. Ahilik Haftası törenimize esnaf ve sanatkarlarımız başta olmak üzere tüm Hatay halkımız davetlidir.” dedi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 13 Eylül 2022 17:00
İSDEMİR’E TEBRİK PLAKETİ

İstanbul Sanayi Odası tarafından tespit edilen kriterler çerçevesinde Türkiye’nin ilk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesine girmeyi başaran, bölgemiz demir çelik sektörünün lider ve lokomotif kuruluşu OYAK Maden Metalürji şirketlerinden biri olan İsdemir A.Ş.’ye elde ettiği başarılardan dolayı İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ile Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası tarafından tebrik plaketi takdim edildi.

Mehmet Katırcıoğlu | 29 Temmuz 2022 19:17
Yaş meyve sebze ihracatına Akdeniz damgası

Akdeniz Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Gürüz, 2022 yılının ilk yarısında Türkiye’nin yaş meyve ve sebze ihracatının 1,45 milyar dolar düzeyine ulaştığını, bu satışa Akdeniz Bölgesi’nin yüzde 46 oranında destek verdiğini açıkladı.

Mehmet Katırcıoğlu | 29 Temmuz 2022 19:03
Deprem öldürmez ihmal öldürür

Jeoloji Mühendisleri Odası Hatay İl Temsilcisi Rasim Can, 300 yıldan bu yana suskun olan ve enerji depolayan Doğu Anadolu Fay Zonunun harekete geçtiğini duyurarak olası büyük bir yıkıcı deprem uyarısı yaptı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 29 Temmuz 2022 17:57
İl Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı Gerçekleşti

Hatay Valisi Rahmi Doğan başkanlığında, "İl Koordinasyon ve Değerlendirme" toplantısı gerçekleştirildi.

Mehmet Katırcıoğlu | 29 Temmuz 2022 17:05
ADD YÖNETİM KURULU HATAY’DA TOPLANDI

Atatürkçü Düşünce Derneği yönetim kurulu üyeleri, Genel Yönetim Kurulu Toplantısını yapmak için Hatay’a geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 29 Temmuz 2022 15:34
ÜZGÜNÜZ KIRGINIZ KIZGINIZ YASTAYIZ

Kırıkhan ilçesi Beyazıt Bestami Türbesi dolaylarında gönüllü hayvanseverlerin baktığı 12 yavru sokak köpeğinin 1’i yakılarak, 4’ü taşla ezilerek öldürülmesi olayına tepkiler sürüyor.

Nejla Çetinoğlu | 28 Temmuz 2022 22:02
YAYMAN “GAZETECİLERİMİZİN DERDİ BİZİM DERDİMİZDİR

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman Kırıkhan’ da Hatay Basını ile buluştu.

Nejla Çetinoğlu | 28 Temmuz 2022 20:08
Dörtyol Gençlerbirliği Spor Siz Sahip Çikmazsaniz Kapanacak Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Dörtyol Gençlerbirliği Spor Siz Sahip Çikmazsaniz Kapanacak için Sıkça Sorulan Sorular
Dörtyol Gençlerbirliği Spor Siz Sahip Çikmazsaniz Kapanacak En Gücel Haberler
Dörtyol Gençlerbirliği Spor Siz Sahip Çikmazsaniz Kapanacak Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Dörtyol Gençlerbirliği Spor Siz Sahip Çikmazsaniz Kapanacak Firma Rehberi Nerde?
Dörtyol Gençlerbirliği Spor Siz Sahip Çikmazsaniz Kapanacak Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Dörtyol Gençlerbirliği Spor Siz Sahip Çikmazsaniz Kapanacak Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Dörtyol Gençlerbirliği Spor Siz Sahip Çikmazsaniz Kapanacak En Popüler Haber Listesi Nerede?
Dörtyol Gençlerbirliği Spor Siz Sahip Çikmazsaniz Kapanacak Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Dörtyol Gençlerbirliği Spor Siz Sahip Çikmazsaniz Kapanacak İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Dörtyol Gençlerbirliği Spor Siz Sahip Çikmazsaniz Kapanacak Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Dörtyol Gençlerbirliği Spor Siz Sahip Çikmazsaniz Kapanacak Son Güncellemeleri Neler?
Dörtyol Gençlerbirliği Spor Siz Sahip Çikmazsaniz Kapanacak Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Dörtyol Gençlerbirliği Spor Siz Sahip Çikmazsaniz Kapanacak Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Dörtyol Gençlerbirliği Spor Siz Sahip Çikmazsaniz Kapanacak Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?