HASİAD’IN VERGİ DAİRESİ BAŞKANI ZİYARETİ googlepng

 HASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Halit YAĞCIOĞLU ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Hatay Vergi Dairesi Başkanı Sayın Nazmi EROL’u makamında ziyaret etti.

HASİAD’IN+VERGİ+DAİRESİ+BAŞKANI+ZİYARETİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

HASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Halit YAĞCIOĞLU, öncelikle samimi karşılamalarından dolayı Hatay Vergi Dairesi Başkanı Sayın Nazmi EROL’a teşekkür ederek, geçen hafta kutlanan “Vergi Haftasını” kutladıklarını ve vergi haftasının ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diledi. Ayrıca, vergilerin ülke kalkınmasındaki önemini bildiklerini ifade ederek, işadamları olarak üzerlerine düşen görev ve sorumluluklarınbilincinde olduklarını belirtti.Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol ise, öncelikle HASİAD Yönetim Kurulu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Hatay Vergi Dairesi Başkanlığı’nın faaliyetleri hakkında kısa bir bilgilendirme yaptıktan sonra 2014 yılı vergilendirme dönemine ilişkin bilgiler verdi. Ayrıca, ilimizin, bölgemizin ve ülkemizin gelişmesi adına Vergi Dairesi Başkanlığı olarak her türlü katkı sağlamaya hazır olduklarını belirtti.  
HASİAD’IN VERGİ DAİRESİ BAŞKANI ZİYARETİ haberi 04 Mart 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  4235 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
HASİAD’IN VERGİ DAİRESİ BAŞKANI ZİYARETİ haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 4235 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
HASİAD’IN+VERGİ+DAİRESİ+BAŞKANI+ZİYARETİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
HASİAD’IN VERGİ DAİRESİ BAŞKANI ZİYARETİ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 28 Nisan 2024 Pazar 16:26 https://firmarehberim.com/haber/yerel/hasiadin-vergi-dairesi-baskani-ziyareti--21001?id=21001&sayfa=10 #HASİAD’IN #VERGİ #DAİRESİ #BAŞKANI #ZİYARETİ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #HASİAD’INVERGİ #VERGİDAİRESİ #DAİRESİBAŞKANI #BAŞKANIZİYARETİ #HASİAD’INVERGİDAİRESİBAŞKANIZİYARETİ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Türk Polisi 177 Yaşında

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası münasebetiyle Hatay Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürü Mehmet Işık, Hatay İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş’ı ve beraberindeki polislerimizi makamında kabul etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 09 Nisan 2022 13:07
Reyhanlı’da Alparslan Türkeş Parkı Açıldı

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığının himayesinde Reyhanlı Ülkü Ocaklarının çalışmaları ile Ülkücü hareketin Lideri Başbuğ Alparslan Türkeş'in vefatının 25.yılında Reyhanlı Alparslan Türkeş Parkı açıldı.

Erkan Mutlu İnan | 09 Nisan 2022 12:45
Başkan Döner Uzun Çarşı Esnafını Ziyaret Etti

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner beraberindeki heyet ile birlikte tarihi uzun çarşı esnafını ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 09 Nisan 2022 12:09
Kırgızistan ve Hatay Arasında Gönül Köprüsü Kuruldu

Dost ve kardeş ülke Kırgızistan’dan Hatay’a gelen heyet, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek, iki ülke arasında ticari, kültürel ve sosyal ilişkilerin güçlendirilmesi için temasta bulundular.

Mehmet Katırcıoğlu | 09 Nisan 2022 11:59
Eski Atatürk Stadı alanı yeşil alan kalmalı

Hatay Akademik Meslek Odaları Koordinasyon Kurulu (HAMOK), eski Atatürk Stadyumu alanında hiçbir yapının yapılmaması için açıklamada bulundu.

İkan Alkan Düşyolu | 09 Nisan 2022 11:53
Hataydan 6 öğretmen İspanya da Erasmus projesine katıldı

Belen Kaymakamlığı Ortaklığında; Erasmus+ KA227 “restART for ART” Projesi 4. Faaliyeti İspanya’da gerçekleştirildi.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 09 Nisan 2022 11:41
AKİB in ihracatı ilk çeyrekte 4,7 milyar doları aştı

Akdeniz İhracatçı Birlikleri (AKİB) 2022 yılının ilk çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 46 artışla 4 milyar 720 milyon dolarlık ihracata imza attı.

Mehmet Katırcıoğlu | 09 Nisan 2022 10:43
Defne Kaymakamı İlçe Emniyet Müdürünü kabul etti

Defne Kaymakamı Nevzat Şengök, Türk Polis Teşkilatının 177. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Defne İlçe Emniyet Müdürü ve personelini kabul etti.

Erkan Mutlu İnan | 09 Nisan 2022 10:38
HEDEFİMİZ GÜZEL AHLAK

Mübarek ramazan ayında Orucun kazandırdıklarına değinen Saadet Partisi GİK üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, İnsanlığa gönderilen son ve kemale ermiş bir hayat nizamı olarak İslam, insani kaideleri yüksek titizlikle içerisinde barındıran bir dindir. “Din, güzel ahlaktır.” Dedi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 09 Nisan 2022 10:22
Şehit Ailelerimiz İle Gazilerimiz Onuruna İftar

Hatay Valisi Rahmi Doğan, eşi Gülden Gülüzar Doğan hanımefendi ile birlikte Hatay Valiliğinin himayelerinde Türk Polis Teşkilatımızın 177. kuruluş yıldönümü münasebetiyle şehit ailelerimizin ve gazilerimizin onuruna düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 09 Nisan 2022 10:16
Hasiad’In Vergi Dairesi Başkani Ziyareti Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Hasiad’In Vergi Dairesi Başkani Ziyareti için Sıkça Sorulan Sorular
Hasiad’In Vergi Dairesi Başkani Ziyareti En Gücel Haberler
Hasiad’In Vergi Dairesi Başkani Ziyareti Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Hasiad’In Vergi Dairesi Başkani Ziyareti Firma Rehberi Nerde?
Hasiad’In Vergi Dairesi Başkani Ziyareti Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Hasiad’In Vergi Dairesi Başkani Ziyareti Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Hasiad’In Vergi Dairesi Başkani Ziyareti En Popüler Haber Listesi Nerede?
Hasiad’In Vergi Dairesi Başkani Ziyareti Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Hasiad’In Vergi Dairesi Başkani Ziyareti İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Hasiad’In Vergi Dairesi Başkani Ziyareti Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Hasiad’In Vergi Dairesi Başkani Ziyareti Son Güncellemeleri Neler?
Hasiad’In Vergi Dairesi Başkani Ziyareti Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Hasiad’In Vergi Dairesi Başkani Ziyareti Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Hasiad’In Vergi Dairesi Başkani Ziyareti Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?