DESTANIMIZIN 100. YILINDA ŞEHİTLERİMİZ YALNIZ BIRAKILMADI‏ googlepng

18 Mart &Ccedil;anakkale Zaferi&#39;nin 100. yıld&ouml;n&uuml;m&uuml; ve Şehitler Anma G&uuml;n&uuml; dolayısıyla t&ouml;ren d&uuml;zenlendi.<br /> &nbsp;
DESTANIMIZIN+100.+YILINDA+ŞEHİTLERİMİZ+YALNIZ+BIRAKILMADI‏ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Antakya Şehitliği'nde düzenlenen törene Hatay Valisi Ercan Topaca, 121. Jandarma Er Eğitim Alay Komutanı ve Garnizon komutanı J. Kur. Alb. Erdem Özcan, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, kamu kurum ve kuruluşu temsilcileri,  askeri erkan, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehit ile gazi aileleri ve vatandaşlar katıldı.Vali Ercan Topaca, Garnizon Komutanı Erdem Özcan, Başkan Savaş, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile Şehit Aileleri Derneği temsilcileri Şehitlik Anıtı'na çelenk sunmasının ardından, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okundu.Öğrenciler tarafından günün önemini anlatan "Çanakkale" şiirlerini seslendirilmesinin ardından Vali Topaca, şehitlik özel defterini imzaladı.Defterin imzalanmasından sonra Vali Topaca, Başkan Savaş ve diğer protokol mensupları ziyaret ettikleri şehit mezarlarına gül yaprağı ve karanfil bıraktılar.Şehit aileleri ile gazilerimizin hal ve hatırlarını sormayı aksatmayan Başkan Savaş, Şehitlerimize Allah'tan rahmet acılı ailelerine ise sabır diledi.
DESTANIMIZIN 100. YILINDA ŞEHİTLERİMİZ YALNIZ BIRAKILMADI‏ haberi 18 Mart 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Hatay /  208 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
DESTANIMIZIN 100. YILINDA ŞEHİTLERİMİZ YALNIZ BIRAKILMADI‏ haberi, Hatay Belediye Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 208 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
DESTANIMIZIN+100.+YILINDA+ŞEHİTLERİMİZ+YALNIZ+BIRAKILMADI‏ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
DESTANIMIZIN 100. YILINDA ŞEHİTLERİMİZ YALNIZ BIRAKILMADI‏ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 18 Haziran 2024 Salı 00:06 https://firmarehberim.com/haber/belediye/destanimizin-100-yilinda-sehitlerimiz-yalniz-birakilmadi--21129?id=21129&sayfa=6 #DESTANIMIZIN #100. #YILINDA #ŞEHİTLERİMİZ #YALNIZ #BIRAKILMADI‏ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #DESTANIMIZIN100. #100.YILINDA #YILINDAŞEHİTLERİMİZ #ŞEHİTLERİMİZYALNIZ #YALNIZBIRAKILMADI‏ #DESTANIMIZIN100.YILINDAŞEHİTLERİMİZYALNIZBIRAKILMADI‏ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

KATLEDİLEN KÖPEKLERLE İLGİLİ SAVCILIĞA SUÇ İHBARINDA BULUNULDU

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Kırıkhan İlçesi BeyazidiBestami Türbesi çevresinde biri yakılarak olmak üzere 5 yavru köpeğin öldürülmesi ile ilgili savcılığa suç ihbarında bulundu.

Nejla Çetinoğlu | 29 Temmuz 2022 15:30
Payas’ta yaz spor okullarına yoğun ilgi

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ın öncülüğünde açılan yaz spor okulları kursu yoğun ilgi görüyor.

Nejla Çetinoğlu | 28 Temmuz 2022 22:27
DAHA TEMİZ BİR REYHANLI İÇİN SIKI ÇALIŞMALAR

Reyhanlı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışmalarını sürdürüyor.

Erkan Mutlu İnan | 28 Temmuz 2022 21:18
SAMANDAĞ BELEDİYESİ 2. GELENEKSEL FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI.

Spora ve sporcuya büyük önem veren ve her anlamda destek olan Samandağ Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Mahalleler Arası 2. Geleneksel Futbol Turnuvası’nda grup maçları göllü başladı.

İkan Alkan Düşyolu | 28 Temmuz 2022 21:07
Belen’de vatandaşların istekleri dinlendi

Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın ve Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Fatih Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek vatandaşların isteklerini dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 28 Temmuz 2022 21:01
Milyonfest Arsuz sona erdi

Arsuz Kaymakamlığı ve Arsuz Belediyesi’nin katkılarıyla, Milyon Yapım tarafından gerçekleştirilen “Milyonfest Arsuz” sona erdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 28 Temmuz 2022 20:44
BAŞKAN YILMAZ ANTAKYA’YI KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz Antakya’nın tüm mahallelerini karış karış gezerek mahalle muhtarları ve vatandaşlarla kucaklaşıyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 28 Temmuz 2022 17:18
BAŞKAN YILMAZ TAKSİCİ KARDEŞLERİMİZİN DE YANINDAYIZ

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz Betonsan Taksi Durağı’nda hizmet veren taksicileri ziyaret ederek hayırlı işler, bol kazançlar dileğinde bulundu.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 28 Temmuz 2022 16:13
YAYLADAĞI’NDA ERMENİ ÇETELERİN 101 YIL ÖNCE KATLETTİĞİ KADINLAR ANILDI

Yayladağı’nda, 1921 yılındaki Fransız işgali sırasında Ermeni çetelerce katledilen 3 kadın mezarı başında anıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 28 Temmuz 2022 16:08
YAYLADAĞI’NDA “WUSHU KUNG FU İLLER ARASI BUDOKAİDO TURNUVASINI” YAPILDI

Yayladağı Belediyesi Karate Spor Kulübü ev sahipliğinde Wushu Kung Fu İller Arası Budokaido Turnuvası düzenlendi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 28 Temmuz 2022 16:03
Destanimizin 100. Yilinda Şehitlerimiz Yalniz Birakilmadi‏ Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Destanimizin 100. Yilinda Şehitlerimiz Yalniz Birakilmadi‏ için Sıkça Sorulan Sorular
Destanimizin 100. Yilinda Şehitlerimiz Yalniz Birakilmadi‏ En Gücel Haberler
Destanimizin 100. Yilinda Şehitlerimiz Yalniz Birakilmadi‏ Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Destanimizin 100. Yilinda Şehitlerimiz Yalniz Birakilmadi‏ Firma Rehberi Nerde?
Destanimizin 100. Yilinda Şehitlerimiz Yalniz Birakilmadi‏ Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Destanimizin 100. Yilinda Şehitlerimiz Yalniz Birakilmadi‏ Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Destanimizin 100. Yilinda Şehitlerimiz Yalniz Birakilmadi‏ En Popüler Haber Listesi Nerede?
Destanimizin 100. Yilinda Şehitlerimiz Yalniz Birakilmadi‏ Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Destanimizin 100. Yilinda Şehitlerimiz Yalniz Birakilmadi‏ İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Destanimizin 100. Yilinda Şehitlerimiz Yalniz Birakilmadi‏ Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Destanimizin 100. Yilinda Şehitlerimiz Yalniz Birakilmadi‏ Son Güncellemeleri Neler?
Destanimizin 100. Yilinda Şehitlerimiz Yalniz Birakilmadi‏ Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Destanimizin 100. Yilinda Şehitlerimiz Yalniz Birakilmadi‏ Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Destanimizin 100. Yilinda Şehitlerimiz Yalniz Birakilmadi‏ Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?