BASK HATAY İL TEMSİLCİSİ YILMAZ: googlepng

BASK HATAY İL TEMSİLCİSİ YILMAZ: -''SAĞLIK ÇALIŞANLARININ, ÇALIŞMA SAATLERİNİN DÜZENLEYEN GENELGENİN İPTAL EDİLMESİ HUSUSUNDA GEREKLİ ÇALIŞMALARA BAŞLADIK''
BASK+HATAY+İL+TEMSİLCİSİ+YILMAZ: Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikaları Konfederasyonu (BASK) Hatay İl Temsilcisi Metin Yılmaz, sağlık çalışanlarının çalışma saatlerini düzenleyen genelgenin iptal edilmesi hususunda gerekli çalışmalara başladıklarını bildirdi.      Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, ''Tam Gün Yasası'' ile birlikte 30 Temmuzdan itibaren sağlık çalışanlarının mesai saatlerinin günlük 9 saatten 8 saate indirildiğini anımsattı.      Ortaya çıkan fazla çalışma, fazla mesai sürelerinin ücret veya izinle karşılanmamasının Anayasa'ya ve uluslararası sözleşmelere aykırı olduğuna dikkati çeken Yılmaz, şöyle devam etti:      ''Sağlık çalışanlarının çalışma saatlerini düzenleyen genelgenin iptal edilmesi hususunda gerekli çalışmalara başladık. Öğle tatili kullandırmadan saat 16.00'da personelin mesaisini tamamlamasına imkan verecek düzenlemeye gidilmemesinin haftalık 45, günlük 9 saat olan mesai saatlerinin haftalık 40, günlük 8 saate düşürülmesini sağlayan Tam Gün Yasası'na aykırı. Kanunda mesai saatleri ile ilgili yapılan düzenleme ile çelişiyor. Anayasa Mahkemesi'nin yanlı bir şekilde karar vermesi sağlık çalışanları mağdur edilmiştir.''
BASK HATAY İL TEMSİLCİSİ YILMAZ: haberi 14 Ağustos 2010 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Ekonomi kategorisine, ilgili firma Hatay /  1661 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
BASK HATAY İL TEMSİLCİSİ YILMAZ: haberi, Hatay Ekonomi Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Ekonomi kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 1661 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
BASK+HATAY+İL+TEMSİLCİSİ+YILMAZ: Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
BASK HATAY İL TEMSİLCİSİ YILMAZ: Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 04 Mayıs 2024 Cumartesi 22:34 https://firmarehberim.com/haber/ekonomi/bask-hatay-il-temsilcisi-yilmaz--319?id=319&sayfa=3 #BASK #HATAY #İL #TEMSİLCİSİ #YILMAZ: #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #BASKHATAY #HATAYİL #İLTEMSİLCİSİ #TEMSİLCİSİYILMAZ: #BASKHATAYİLTEMSİLCİSİYILMAZ: #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Ekonomi Haberleri googlepng

BASK HATAY İL TEMSİLCİSİ YILMAZ:

BASK HATAY İL TEMSİLCİSİ YILMAZ: -''SAĞLIK ÇALIŞANLARININ, ÇALIŞMA SAATLERİNİN DÜZENLEYEN GENELGENİN İPTAL EDİLMESİ HUSUSUNDA GEREKLİ ÇALIŞMALARA BAŞLADIK''

| 14 Ağustos 2010 00:00
MESLEK LİSESİ MEZUNLARINA İSTİHDAM OLANAĞI

MESLEK LİSESİ MEZUNLARINA İSTİHDAM OLANAĞI -DÖRTYOL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ KARAHAN: -''UMEM PROJESİ KAPSAMINDA BÖLGEMİZDE 8 BİN KİŞİYİ KURSA ALACAĞIZ. BUNLARIN YÜZDE 90'ININ İSTİHDAMINI SAĞLAYACAĞIZ''

| 14 Ağustos 2010 00:00
Suriyenin Altın İthalatı Yasağını Kaldırması, Altının Merkezi Kahramanmaraşı Sevindirdi

Suriye'nin Altın İthalatı Yasağını Kaldırması, Türkiye'de

| 12 Ağustos 2010 00:00
Hatayda Etkin İnsan Kaynakları Yönetimi

İnsan Kaynaklarının (Kadın İstihdamının Desteklenmesi) Geliştirilmesi Operasyonel Programı kapsamında Antakya Ticaret ve Sanayi Odası'nın sahibi, Mustafa Kemal Üniversitesi'nin ortağı olduğu, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından desteklenen, İşkur tarafından izlenen ''Hatay'da Etkin İnsan Kaynakları Yönetimi'' Projemizin Merkezi Finans ve İhale Birimi ile sözleşmesi yapıldı.

| 07 Ağustos 2010 00:00
Vali, anında sorunu çözdü

Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, çarşı esnafını gezerken yanına yaklaşan bir vatandaşın sorununu anında çözdü. Yanına yaklaşan yaşlı bir amcanın evinin sorunlu olduğunu ve bu konuda Validen yardım istediği görüldü. Vali, yaşlı**

| 31 Temmuz 2010 00:00
ÖZBEK PİLAVI, ÖZGÜN TURİZME KAZANDIRILACAK

Rektör Canda: Ovakent’te üretilen el işi ve dokumaların yanı sıra, Özbek Pilavı da turizmde çeşitlilik yaratabilir. HESOB Başkanı Teksöz: Özbek Pilavı, Marke Kent yolunda ilerleyen ilimize katkıda bulunabilir.

| 29 Temmuz 2010 00:00
Mansuroğlu: Yeni saldırılara HAYIR, halkın hakları için mücadeleye EVET

Halkevleri Hatay Şubesi Başkanı Eylem Mansuroğlu,  12 Eylül 2010’da yapılacak Anayasa referandumunda “Hayır” diyoruz” dedi.  

| 23 Temmuz 2010 00:00
ATSOda, KOSGEB bilgilendirme toplantısı yapıldı

KOSGEB 20. Yıl etkinlikleri çerçevesinde kapsamları genişletilmiş yeni destek ve hibe paketleri hakkında, ATSO’da bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

| 23 Temmuz 2010 00:00
Yöresel sorunları karikatürlerle dile getiriyor

Ulusal ve yerel sorunlarını kendi diliyle yazdığı ve çizdiği mizahi karikatürlerle dillendiren Gazeteci-Karikatürist Mehmet Doğru, yaşama mizahi bir pencereden baktığını belirtiyor.

| 23 Temmuz 2010 00:00
HATAYIN İNSANLARI GİRİŞİMCİ; FAKAT KADINLAR DAHA DA GİRİŞİMCİ

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, TOBB Hatay Kadın Girişimciler Kurulu’nu ziyaret ederek, TOBB Hatay Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gülay Gül’den, Kadın Girişimciler Kurulu hakkında bilgiler aldı.

| 21 Temmuz 2010 00:00
Bask Hatay İl Temsilcisi Yilmaz: Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Bask Hatay İl Temsilcisi Yilmaz: için Sıkça Sorulan Sorular
Bask Hatay İl Temsilcisi Yilmaz: En Gücel Haberler
Bask Hatay İl Temsilcisi Yilmaz: Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Bask Hatay İl Temsilcisi Yilmaz: Firma Rehberi Nerde?
Bask Hatay İl Temsilcisi Yilmaz: Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Bask Hatay İl Temsilcisi Yilmaz: Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Bask Hatay İl Temsilcisi Yilmaz: En Popüler Haber Listesi Nerede?
Bask Hatay İl Temsilcisi Yilmaz: Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Bask Hatay İl Temsilcisi Yilmaz: İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Bask Hatay İl Temsilcisi Yilmaz: Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Bask Hatay İl Temsilcisi Yilmaz: Son Güncellemeleri Neler?
Bask Hatay İl Temsilcisi Yilmaz: Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Bask Hatay İl Temsilcisi Yilmaz: Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Bask Hatay İl Temsilcisi Yilmaz: Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?